Von der Leyen asszony komoly ember, komoly hivatal élén

2022. szeptember 08. 11:06

Arra gondoltam, hogy az általam minden reggel fogyasztott kenhető kecskesajtra és rozskenyérre magam is bevezetem az ársapkát.

2022. szeptember 08. 11:06
null
Perlaky-Papp József
Facebook

„Olvasom, hogy Von Der Leyen asszony ársapkát vezetne be az orosz gázra. Az elképzelést magam is támogatom, hiszen úgy érzem ez a logika sokunk számára nagy távlatokat nyit. Főleg úgy, hogy Von Der Leyen asszony komoly ember, komoly hivatal élén. Éppen készülök a Sparba bevásárolni. Arra gondoltam, hogy az általam minden reggel fogyasztott kenhető kecskesajtra és rozskenyérre magam is bevezetem az ársapkát. Szeretném meghiúsítani az adott termékek piaci árában általam tapasztalt manipulációs kísérleteket. Ma kis is próbálom a pénztárnál. Különválogatva a szalag végére fogom tenni az általam ársapkásnak minősített termékeket. A pontos árat pénzügyi helyzetem mérlegelése és vágyaim átgondolása után helyben közölni fogom a pénztárossal. Ha működik, akkor Igor keresztfiam által nagy tételben fogyasztott vaníliás karikára és Maszat macskám Whiskas eledelére is ki kívánom terjeszteni. Továbbá erősen gondolkodom Prézli kutya igényei miatt a sertés szűzpecsenye bevonására is az ársapka alá. Indokoltnak tartanám. Úgy gondolom működnie kell, hiszen Von Der Leyen asszony csak komoly ember, komoly hivatal élén.”

Fotó: European Parliament / Pool / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2022. szeptember 08. 18:22
Hangulatos kis írás, elég komoly mögöttes tartalommal :-)
zsellér péter
2022. szeptember 08. 16:35
Az már volt , hogy Norvégia tiltakozik az ársapka ellen!!!!!! Azt mondják , ők nem fogadják el . Ha Norvégia se , akkor ki?? Igy az EU nulla földgázhoz fog jutni!!!!
Gecorbi
2022. szeptember 08. 15:53
Bűzös fidkany Jeszenszky Zsolt anno megtalálta a módját, hogy viccelődjön a spóroláson: „Spórolj a gázzal! Fingjál befőttesüvegbe!” – írta, a szöveg mögött pedig az Európai Bizottság vezetői láthatóak. Na,.lakáj-nyalonc,.telefingottad,.ostoba fidkany? Akkor küldheted O1G nek,.segíts hatvanpusztat kifüteni
zakar zoltán béla
2022. szeptember 08. 14:19
Ursula co MOLY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!