Amikor az elfogadó liberálisok bedarálnak

2022. október 18. 08:44

Egészen döbbenetes, hogy mennyire gyomorforgató, amit művelnek.

2022. október 18. 08:44
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Sokkal többet érdemelnek a tanárok annál, hogy ilyen Fekete-Győr, Karácsony, Szabó Timi és Gyurcsány-félék őket felhasználva próbáljanak tőkét kovácsolni. Többet érdemelnek, sokkal többet.

A baloldal nem tud leállni a tüntetések szervezésével és ahogy várható volt, mint minden esetben, ezt is sikerült elszúrniuk. Egész egyszerűen az emberek nem nyitottak arra, hogy bukott politikusok mellett tüncizzenek, mert ennél a magyar társadalom többre tartja magát, meg tudom érteni.

A magyar emberek között nincs vita abban, hogy a tanároknak több fizetés jár. Ez nem kérdés. Olyannyira nem az, hogy Gulyás Gergely be is jelentette a legutóbbi kormányinfón, hogy amint érkeznek az uniós források, több lépésben el is kezdik a pedagógusok bérfejlesztését. Jövőre 21 százalékkal, majd 25 százalékkal és 2025-ben 30 százalékkal emelik a tanárok fizetését. Ez nagyszerű hír, amelynek mindenki örül. Pontosabban örülnie kéne, de ekkor jön képbe ismét a baloldal.”

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. október 18. 22:18
Remélem nem te CIA tündér! Tőled csak faszságokat lehet hallani!
LancelotDuLac
2022. október 18. 18:40
Danika mondd el a Pesti TV-ben!
Fed74
2022. október 18. 18:15
Ha sokkal többet érdemelnek a tanárok, akkor a gazdád miért nem fizeti meg őket rendesen? Tudod mit Bohár, a faszszopó jó büdös kurva Anyádat akard te hülyének nézni, a bandáddal együtt!!!!
Trombitás Keresztély
2022. október 18. 14:40
♕😾 𝐚Ż OŘ𝓥Ỗร𝓸ᛕ ϻᶤ𝕝𝐥ίó𝕤 千ι𝐳𝐞té𝐒éт EᎶㄚ𝕚Ҝ ηᵃ𝓟ⓡó𝕝 α 𝔪áS𝒾ᛕ𝕣卂 mẸģ 𝐭𝓊๔𝔱áķ Đ𝕦ℙℓáz𝓃I. íǤé𝐑Ⓖє𝓽骀Ќ𝓴έ𝕃 Μá尺 𝐓ⒺˡᎥ 𝒶 ⓟ𝕒Ďláˢ. 💢😎
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!