Nézem a diáktüntetések megannyi tábláját, molinóját

2022. október 28. 12:04

A kormánypárti szócsövek összesen nem képesek ennyi szellemre.

2022. október 28. 12:04
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Nézem a diáktüntetések megannyi tábláját, molinóját, a rengeteg ötletes, találékony, a fájó vagy nevetséges magyar valóságot maró iróniával megragadó feliratokat, s arra jutok, hogy a közszolgálati bértollnokok, a hatalom mellé rendelt, s annak takarásában működő kormánypárti szócsövek összesen nem képesek ennyi szellemre, mint az általuk naponta elátkozott, kigúnyolt, lenézett és megvetett 16-18 éves diákok.

Lám, micsoda különbség, ha a tollat és a gondolatot a szellemi szabadság és függetlenség vezeti, az önálló elmélkedés, s nem az Orbán Viktornak tett hűségnyilatkozat, a megfelelési kényszer, a görcsös bizonyítani akarás és a rezsim által a nap minden órájában bővítetten újratermelt egyre ocsmányabb hazugságok magas bérezéssel és kiváltságokkal ellentételezett kötelező visszaböfögése.”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. október 29. 10:37
Nézem a lefizetett, vergődő, uszító, erkölcstelen diáktüntetésnek kikiáltott megannyi tábláját, molinóját, és megjegyzem: Magyarország szégyenei, a fiatal korosztály szégyenei, akik csak ennyire képesek. Ezt is pénzért! Magyarország jövő parazita generációja. Ennyi.
Tuco
2022. október 29. 08:09
Micsoda különbségek vannak! Gáborgyörgy és egy ember között.
Selamat
2022. október 28. 23:10
Az ilyen tetves, húgyos "tanaroknak" köszönhető, hogy köszönhető, hogy a libsik irányította helyen libisnpalántákat neveltek fel. Akik ugyanúgy, mint ez a húgyos Gyuribácsi is, semmire sem jók, csak ugatnak. De végül is, nekik, meg a hözöngő tanároknak, általuk becsapott diákoknak köszönhetően tisztul az ország. Egyre többen nyitják szemüket és eszüket. Szóval, köszönet öreg húgyos, látod, a magad spéci módján ugyan, de még te is hasznos tudsz lenni. Igaz, nem úgy ahogy te szeretnéd, de az mégis kit érdekeljen rajtad kívül? Naugye.
Széll
2022. október 28. 21:57
Ez szellemes ? Inkább siralmas.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!