Gyurcsányék komolyan gondolják

2022. november 18. 10:37

El is hiszik, hogy van értelme ennek az árnyékkormány dolognak.

2022. november 18. 10:37
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Dobrev és Gyurcsány komolyan veszi, amit csinál és ez egyáltalán nem nevetséges. Tudjuk jól, hogy amikor ezek az emberek valamit igazán szeretnének, akkor sok mindenre képesek érte.

Gyurcsány például szerette volna Budapestet irányítani, majd addig matekozott és vásárolt fel polgármestereket, ameddig övé lett a többség. Most ugyanez történik a baloldallal is. Apró lépésekben, de Gyurcsány maga alá gyűr mindenkit.

A baloldali árnyékkormány pedig csinálja a dolgát, a zavarkeltést. Mert nyilván az egyetlen céljuk a jelenlegi kormány mindegy milyen eszközzel történő leváltása.

Nevetgélés helyett, figyeljünk Gyurcsányra. Komolyan gondolja!”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tiszai
2022. november 18. 14:25
Gyurcsány másolja Orbánt. Mi a probléma. Orbán ezt tette 94 és 2006 között.
ebalint
2022. november 18. 12:39
Nekem eddig sem volt kedvem nevetni Hy-n és bandáján! Sajátos módon ez valamiért a kormányoldal szokása. Ezekre nem figyelni kell, hanem lecsukni kell őket. Az erre szolgáló minimál börtön építésébe szívesen beszállok. Szívesen őrzöm is őket, ha hiány lenne éppen.
llnnhegyi
2022. november 18. 11:41
Te nagyon hülye Gyurcsány Ferenc DK elnök! 2009 óta állandó bukás/ vereség a " jutalmad". Az egész kört feloszthatod 36 felé is,új irányoknak kijelölve. Bármerre indulsz is buksz, te tajtrészeg, húgyos fityfasz! Helló Bohár Dániel! Helyesen teszed/tetted az "állandó megfigyelő státust"...-:))))) Hajrá! Fiyelni kell,leleplezni ezt a büdösszaralakot Gyurcsány Ferencet!! Néha hozzá vágni a RIBANC feleségét is , Klara Dobrevát!
Brandon the great Negro
2022. november 18. 11:31
Mit lehet kezdeni ezzel, mikor Dobrev minden nap kiáll az újságírók elé, és egy párhuzamos univerzumról mesél nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!