Perjés Zoltán: „Van eladó sálam, azon az Etelköz és Levédia is a miénk”

2022. november 23. 17:38

Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor nagy-magyarországos sála Perjés Zoltánban is mély nyomot hagyott.

2022. november 23. 17:38
null

Úgy látszik, hogy Perjés Zoltánt sem hagyja nyugodni, hogy Orbán Viktor a minap egy Nagy-Magyarországot ábrázoló sálban jelente meg a Puskás Arénában. Perjés ezért egy viccesnek szánt üzenetet eresztett meg a Facebookon.

„Van eladó sálam...azon a Volga és a Káma vidéke, az Etelköz és Levédia is a miénk...hajrá magyarok!!!” – olvasható Perjés Zoltán bejegyzésében.

 

Ruhadarab úgy még nem akasztotta ki a világot, mint Orbán Viktor sálja - mutatjuk a reakciókat!

Érdekes dolog esett meg a kül- és belpolitika porondján: mindenki beindult egy sáltól. Mindenki meglátta a lehetőséget abban, hogy valami szépet s jót írjon a magyar miniszterelnökről. Kis túlzással kijelenthető, hogy ruhadarab így még nem akasztotta ki a világot. (Igen, talán még Justin Trudeau kanadai kormányfő „zoknidiplomáciáján" is túlmutatott az Orbán Viktor sáljára adott reakciócunami.)

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2022. november 24. 20:41
buzikám, te ki a fasz vagy?
Jooee
2022. november 24. 18:46
Szerintem kösd fel magad vele, az lesz a legjobb!
Ani40
2022. november 24. 14:03
Húgyszagú takarodj!
Gyzoltan
2022. november 24. 12:13
Perjés Zoltán: „Van eladó sálam, azon az Etelköz és Levédia is a miénk” -ugye te csak egy egyszerű zsidó, de igazi celeb-majom vagy? -miért kell a zsidó álláspontot állandóan a képünkbe nyomni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!