A kormány 7,8 milliárdot költött a szankciós kampányra

2022. november 07. 08:13

Javítsák meg inkább a Madách Gimnázium fűtését.

2022. november 07. 08:13
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Olvasom, hogy a kormány a választások előtt 19,6 milliárdot, most a szankciós kampányra pedig 7,8 milliárdot költött – természetesen az adófizetők pénzéből. Közben azt szajkózza, hogy a pedagógusok béremelésére csak akkor kerülhet sor, ha megkapjuk a brüsszeli pénzeket. Mi lenne, ha nem költenének ilyen irdatlan összegeket ostoba és hazug kampányokra, hanem inkább az oktatásra. Ötletem is van. Erzsébetvárosban például megjavíttathatná a kormány a Madách Gimnázium fűtését, segíthetne az óvodák megnövekedett rezsijének a kifizetésében, és juttathatna pénzt az itt élő nehéz sorsú családok szociális támogatására, gondozására. Már ha ez a kormány az emberekkel, a polgárokkal, és nem saját korrupt hatalmának a megőrzésével foglalkozna.”

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vad Virág
2022. november 08. 06:40
A Gimi a a magáé!
artojan
2022. november 08. 03:32
Miért pont a Madách gimnázium fűtését.?..ja hogy ontsa magából a libsiket ?.A "Madách" -ban tanító tanárok 100,az onnan kikerülők 99%-a ------de lehet ,hogy több-----Magyar Nemzetünkkel szemben-----hogy is fogalmazzam ?----"zsigerileg kritikus".
linkeloe
2022. november 07. 20:04
Ez a rühes ,szobrot kap majd Göncz mellett!
Lmcwelt
2022. november 07. 18:26
Javíttasd meg te! A Bitcoint bányászatból csak tellik rá nem?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!