Próbálkoznak

2022. december 17. 15:23

Vágó szerint nem azért mondják azt, amit, mert kapják a dollárokat...

2022. december 17. 15:23
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Próbálkoznak: Vágó szerint nem azért mondják azt, amit, mert kapják a dollárokat, hanem azért kapják a dollárokat, mert azt mondják, amit mondanak! ”

Vágó a dollártámogatásokról: Az ellenzéki formációk azért kapnak támogatást innen-onnan, mert azt mondják, amit mondanak

Ezen a héten Vágó István, Kálmán Olga, Palotás János, Gréczy Zsolt felállásban támadott a DK december 2-án indult internetes tv-je. A DKTV harmadik adásában a műsor elején a szereplők kicsit örvendeztek a nézettségi adatokon, és amiatt, hogy bekerültek a Partizánba, ahol Gulyás Márton pozitívan beszélt róluk.

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UzBence
2022. december 18. 09:28
Kutyat veszek hazat orizni azt veszem meg melyik megugatja az idegent, nem melyik bekiseri :) A kutya is megtanulja ez a dolga, hogy ugasson azert kapja a kajat. Vago Pityu se azert lett kviz mester mert mindent tud. Azert kapta a penzt mert ezt el tudta jatszani.
hátakkor
2022. december 18. 09:15
A semmit nem Vágó ingyen is ilyen hülye, de azért mindig elkéri a gázsit és az útiköltséget Dobrevéktől.
Odone Ricci
2022. december 18. 08:52
Hogyan mossák ki magukat ebből az ügyletből ? 1) A balosok kiállnak és elhatárolódnak az ügytől a TV-ben és elítélik nyiltan az EU-P-előtt. 2) Rákezdenek "orbánozni", hogy most bezzeg gúnyolódik. 3) A hatalmas pénzeket szétosztják a barátikörben, olyan húszezres nagyságban, az nem olyan gyanús mint a 6OO ezer euró egyben 2OO-1OO-5Oés 2O-as cimletekben. 4) Az olaszoknál most a digitális fizetést akarják bevezetni 3O euró fölött. Pedig pl. Németországban kedvelik a készpénzt és sok helyen nem fogadják el a bancomat vagy Visaval fizetést. Kinában évente minden polgár ötvenezer eurót vihet ki külföldre cash. Egy TV- riportban mondta az egyik polgár, hogy barátokkal mennek ki és így tudnak vásárolni külföldön ingatlant. Bennünket pedig vegzál Brüsszel, ha kp. fizetünk és nem bankon keresztül, akár újságot vagy egy kávét........
Ehetős Odó
2022. december 18. 07:31
Mellékszál: nekem egy olyan reklámot dobott fel a gép a cím alatt, hogy: 11 x fényesebb a hagyományos zseblámpánál! Szerintem a Vágó rendelte...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!