Rendőrpofon és fideszes humorzsákok Bayer szilveszteri műsorában

2022. december 28. 08:42

Az Orbán Viktor vezette pártról az a közvélekedés alakult ki, hogy értik a fiúk a humort, de nem szeretik.

2022. december 28. 08:42
null
Föld S. Péter
Hírklikk

„Bayer Zsolt szilveszteri műsorába jó érzékkel verbuválta össze a Fidesz három legviccesebb politikusát. Az Orbán Viktor vezette pártról az a közvélekedés alakult ki, hogy értik a fiúk a humort, de nem szeretik, ám e három meghívottra – Deutsch Tamásról, Kósa Lajosról és Németh Szilárdról van szó – ez a megállapítás csak részben igaz. Ők lesznek a szilveszteri Bayer Show vendégei, a színvonal, valamint a felhőtlen, nívós szórakozás tehát már eleve garantált. A műsort előre felvették, így a beharangozóból tudni lehet, hogy az érintettek milyen sztorikkal készülnek elkápráztatni a rezsinöveléstől és magas inflációtól sújtott lakosságot: Németh Szilárd például évtizedes titokról rántja le a leplet, amikor elmondja majd, hogy a rendszerváltás előtt megpofozta őt egy rendőr.

Ezt persze magunktól is kitalálhattuk volna. Ha nem is konkrétan a pofont, de azt, hogy a Fidesz pacalkészítési receptjeiről elhíresült alelnöke is szenvedett az egypártrendszer embert próbáló éveiben. Mostanra azonban az is kiderült, hogy egy rendőr még meg is pofozta őt annak idején, ami valódi hősiességre vall – nem a rendőr, hanem Németh Szilárd részéről. Mindez így elmondva nem nagy történet, de az érintett szájából hallva, bizonyára más lesz a leányzó fekvése. Reményeink szerint felsejlik majd benne az egypártrendszer kíméletlen brutalitása, hogy miként igyekeztek elhallgattatni azokat, akik nem voltak hajlandók beállni a sorba. A történet lényege, hogy az akkor még bizonyára fiatal Némethet, akiről akkoriban még nem lehetett tudni, hogy egyszer a Fidesz alelnöke és rezsibiztosként a birkózószövetség első embere lesz, igazoltatták a rendőrök. Az egyik közeg intézkedés közben megjegyezte, hogy szép tökfödője van, mire a megpofozott Németh visszaszólt, hogy magának is. Ekkor csattant el az ominózus pofon, ami természetesen túlmutat önmagán: az egykori rendőr azóta ki tudja, merre jár, miközben Németh Szilárd a rendszerváltás egyik oszlopa, sőt – talán nem túlzás így fogalmazni –, egyik fő eredménye lett. ”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2022. december 30. 09:30
Földi S. Péterről az a közvélekedés alakult ki, hogy egy sz@rházi senki kis nílusi néger...
Brandon the great Negro
2022. december 29. 12:39
Évvégi hajrá. Nagyot megy mindegyik így az év végén.
Krupp Skya
2022. december 29. 06:22
Ez is kész.
artojan
2022. december 29. 00:47
"közvélekedés alakult ki"... Libsi -köz,5 -ben ,a szuterénban.Kit érdekel ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!