Láthatják, hogy mi a DK-ban hogyan látjuk a világot

2022. december 30. 18:25

Valami olyat csinálunk a DK tévével, ami segíteni próbál elmondani sokaknak, hogy mi mit gondolunk hazánkról, a világról.

2022. december 30. 18:25
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Valami olyat csinálunk a DK tévével, ami segíteni próbál elmondani sokaknak, hogy mi mit gondolunk hazánkról, a világról. Vannak műsorok, olyan portálok, melyek finom részletességgel magyarázzák a világot. Mi ezzel a műsorral magunk hétköznapi magyarázatát adjuk, szándékaink szerint tisztességgel.

Ha néznek bennünket, akkor más szempontból is láthatják, hogy mi a DK-ban hogyan látjuk a világot. Köszönjük, hogy követnek bennünket.”

Nyitókép: képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. december 31. 17:49
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
adrás
2022. december 31. 15:02
TE beszélsz hazáról meg tisztességről te hazug gazember ,apád is tolvaj volt ! A tv-d meg szart sem ér.
Ne szájalj
2022. december 31. 12:27
Alfonsot idezve: Latja? Nem latja? Na latja!
Dunhill67
2022. december 31. 11:38
"Láthatják, hogy mi a DK-ban hogyan látjuk a világot"......látjuk,bazmeg,látjuk.....azaz nem,mert még ha fizetnének sem néznék bele abba a libsi fostévébe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!