Na, elmentek ti a…

2022. december 20. 20:14

Ezek ugyanazok a szánalmas szocik, akik folyamatosan minket támadnak a jogállamiság miatt.

2022. december 20. 20:14
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Mint valami gagyi vígjáték, csak az a baj, hogy ez nem vicces.

A korrupcióval elkapott görög EP-képviselő beismerte, hogy az apját utasította arra, hogy rejtse el azt a másfél millió eurót, amit otthon rejtegetett.

Eva Kaili apja azonnal el is kezdte begyűrni a készpénzt a bőröndbe, de ekkor rárúgták az ajtót a rendőrök.

Mint valami béna filmben, amikor a főszereplő erőlködik a cipzárral.

És ezek ugyanazok a szánalmas szocik, akik folyamatosan minket támadnak a jogállamiság és egyebek miatt.

Na, elmentek ti a…”

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC / SOOC VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. december 22. 11:31
Elmentek ti, Danika......tudod, ott a korrupt szarokat elviszi a rendőr....szóval, elmentek ti , Danika.....
MU99
2022. december 22. 10:44
Jaaaj, a kis érzékenylelkű dancika most milyen kis duzzogós lett, hisz most nem a gazdi lopott, hanem valaki más. Igaz, itt legalább lett is következménye, ezért sem akar a gazdid belépni az EU ügyészségbe te buta kis talpnyaló.
Innogreen23
2022. december 22. 07:34
Szívhez szóló üzenet, prolikomcsi gyökereknek. Niiiiincs demokrácia idehaza. Jujjjjj. Segítek. Választott kormánya van hazánknak. Ez nektek nem tetszik. Nekem viszont nagyon tetszik, hogy nektek nem tetszik. A többség akarata érvényesül. Ti meg így jártatok. Várjatok csak, hogy is mondta ezt annak idején szellemi vezetőtök, Muslinca Szemész Fletó? "... Akinek nem tetszik, annak el lehet innen menni..." Na akkor gyerekek, ha itt minden szar és elviselhetetlen, akkor el lehet innen menni a........ba.
Mit hazudjunk még
2022. december 22. 00:36
A teljes átláthatóság nevében csinálok egy gyors összehasonlítást, mit csinálunk amikor egy demokratikus országban korrupt politikust találnak, rendőrök intézik, héten belül bíróság, mit csinálunk Magyarországon? Hagyjuk hogy tizenkét év után is nyíltan mindenünket a zsebébe tömje, a maradékot az oroszoknak adja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!