Nincs nagyobb kegyeletsértés, mint amikor a diktátor úgy búcsúzik az esküdt ellenfelétől, mintha „harcostársak” lettek volna

2023. január 16. 14:40

Nem arról van szó, hogy ne róhatná le bárki a kegyeletét, ha az őszinte.

2023. január 16. 14:40
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Reméljük, TGM igazi harcostársai és barátai között lesz olyan, aki Orbánt eltessékeli, ha odatolná magát a temetésre, és megakadályozza, hogy TGM munkásságát hamis színben tudja feltüntetni. Orbánnak nincs helye igazi szabadságharcos sírjánál, akinek megkeserítette az életét. Ő menjen egyből homárt falatozni. Neki nincs helye demokraták és szabad emberek, ha úgy tetszik, szabad demokraták, az általa megtaposott és elnyomott humanisták, tisztességes emberek között. Egy zsarnok ne méltassa azt az embert, aki mindennél jobban gyűlölte a zsarnokságot.

Nem arról van szó, hogy ne róhatná le bárki a kegyeletét, ha az őszinte. De ez nem lenne őszinte, hanem hamis és hazug propaganda, az elhunyt megcsúfolása lenne. Ez látszik a Facebook posztból is.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 17. 17:44
A Bartus megint igazat írt..
Hoth
2023. január 17. 13:08
Ezt a hülye diktátorozást abba kéne hagyni..mert egyszerűen izzadság szagú.... ez a bartus is egy vén marha már, jócskán 50 + os..pontosan tudja milyen egy igazi diktátor...volt alkalma látni érzékelni tapasztalni..tudja jól ö is hogy nincs erről szó,és a saját oldalán is csak mégnagyobb szart kavar ezzel az ostoba fröcsögéssel..álljon elő a kibaszott baloldal egy normális programmal...a magyar társadalom nagy része nem olyan hülye hogy egy mindenféle konkrét átlátható cél nélküli,politikai kalandorokbol,senkiházikbol,fröcsögő tragár bunkókbol állo csürhét válasszon meg egy olyan helyett amelyik már sokadik alkalommal van hatalmon..néha jól,néha rosszul,de teszi a dolgát...ezt nem veszi észre ez a vén barom bartus se?? konkrétan néha az az érzésem hogy a fidesz pénzeli...
zuriktodor
2023. január 17. 08:23
Aki az Amerikai Népszavába ír, az biztosan nagyon lent van, emberileg és szellemi értelemben is. Onnan, a sötétből óbégat ez a kommunista senki, aki sosem lesz képes kijönni a fényre. Simán le merném fogadni, hogy TGM észre sem vette ezt a nyomorult senkit. Ezek ugyanis semmi mással nincsenek elfoglalva, mint a hőbörgő kisemberek hergelésével.
Vakfolt
2023. január 17. 07:33
Hány éves ez a bartus, nem lenne már neki is ideje lecelofánoznia a befőttesüvegét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!