Csizmadia László (CÖF-CÖKA) egy barom

2023. január 12. 16:21

Az atlatszo.hu-tól teljesen független, hosszan tartó és alapos tényfeltárásom eredményét szeretném a nagyérdeművel megosztani.

2023. január 12. 16:21
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Az atlatszo.hu-tól teljesen független, hosszan tartó és alapos tényfeltárásom eredményét szeretném a nagyérdeművel megosztani.
Csizmadia László (CÖF-CÖKA) egy barom.
1.000.000 dollár lesz, közpénzt is elfogadok.”

Csizmadia: Milliókat kapnak külföldről az Átlátszó újságírói

A CÖF-CÖKA kuratóriumi elnöke szerint az Átlátszónet Alapítvány és az Atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. pénzügyi beszámolói évekre visszamenőleg „jelentős külföldi kötödést bizonyítanak”.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. január 15. 15:58
Tudomásul kell venni, hogy az embereknek és családjuknak meg kell élni. Az ehhez szükséges forrásokat, vagy a hazai büdzséből, vagy külföldi kölcsönökből fedezik. Szerintem mindegy, hogy ezeket a guruló dollárokat a mindenkori ellenzék, vagy a mindenkori kormány pénzügyminisztere kapja.
amca
2023. január 13. 11:36
Holt Zer Bandi. Lenne a pofádon 1 kis bőr, bevallanád ,hogy mennyit kaptál a 3 000 000 000 hufból: Rosenfeld ets 1 percen belül kiverné belőled.
tailor
2023. január 13. 09:11
a vékonyodra léptek ? amúgy meg ledobták az atomot, gréczi után szabadon .....
néhai Ch.Pilot
2023. január 13. 00:02
Na most visszanyalt a fagyi, kedves Mr. Alan Hontot lájkoló buta jobboldali fórumtársaim. Én annyiszor mondtam, hogy botorság Hontot lájkolni, még ha tetszik is, amit éppen mond, mert csak manipulál. Csizmadia László egy kiváló ember, Hont egy hazaáruló liberális firkász, akinek egyébként valószínűleg fogalma sincs arról, hogy milyen eredetű pénzből fizetik - és nem is érdekli -, de azt tudja, hogy mindent azonnal tagadni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!