Ingyengazemberek?

2023. január 20. 14:16

Ez az EP megbukott, és innentől kezdve bármit mond, hiteltelen, nevetséges.

2023. január 20. 14:16
null
Néző László
Magyar Nemzet

„Csak most értettem meg, miért nem szerepelhetett az Európai Unió alapszerződésében az Európa keresztény gyökereire való utalás. Az unió bizonyos urai, politikusai és tisztségviselői ugyanis már nem az Ó- és az Újszövetség, hanem egy Bűnszövetség emberei. Azt már régen tudjuk, hogy az uniós intézmények, különösen az Európai Parlament a rendszerszintű és szisztematikus korrupció fészkei. A különös és némileg meglepő inkább az, hogy mindez most nyilvánosságra került. Meggyőződésem, hogy a belga rendőrség nem magától lett hirtelen ilyen okos és éber. De hogy pontosan mi történt, azt talán soha nem tudjuk majd meg. Lehet, az uniós intézmények közötti hatalmi villongások rántották le a leplet erről az egész képmutató bűnbandáról, lehet, valamelyik tagországnak lett elege az EP packázásaiból, de az is előfordulhat, hogy az unión kívülről érkezett az atombomba.

De itt és most ez mindegy is. A lényeg, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá vált, a másokat oly fölényesen kioktató és lopással, korrupcióval gyanúsító EP megbukott. Naponta visznek el képviselőket, családtagjaikat, munkatársaikat, lassan már nem is ott tartunk, hogy a korrupt EP-képviselők saját focicsapatot alakíthatnak a börtönben, de csoportmérkőzéseket kell majd játszaniuk, hogy kiderüljön, ki a legjobb. 

Szóval ez az EP megbukott, és innentől kezdve bármit mond, hiteltelen, nevetséges. Itt lenne az ideje, hogy minden egyes képviselője elszámoljon a nyilvánossággal, ki, mikor, mennyiért befolyásolta vagy próbálta befolyásolni valamely ügy kedvező elbírálásáért.”

Nyitókép: European Parliament / Pool / ANADOLU AGENCY / AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2023. január 21. 12:43
Nem tudom hány évre visszamenőleg ez a legkomolyabb botrány. Mindamellett, hogy innentől teljesen hiteltelen, amit évek óta művelnek Magyarországgal, de érdemes átgondolni, hogy az egyes megvásárolt képviselők milyen feladatot láttak el cserébe a pénzért? Nyilvánvalóan nem uniós érdekeket képviseltek és ettől a ponttól amelyik ballib képes még mindig védeni őket, az gyenge elméjű teljesen nyilvánvalóan.
Doromb13
2023. január 21. 11:38
Ez a "focicsapat" most az új közös jelszó,már a rádiókból és a Tv-kből is szószerint hallom. Drága kis bértollnokom! Az nem tűnt fel,hogy Brüsszelben a leleplezéseket azonnali letartóztatások követték, mig idehaza továbbra is akadálytalanul folyik az ország szabadrablása.(Vólner és sokan mások szabadlábon,stb)
bagira
2023. január 21. 03:34
Magyarországon szimatoló eus szarkák magukról a leplet lehúzták . Korsó addig jár a kútra még el nem törik :)
gekk
2023. január 20. 23:42
Ezen okfejtés mentén orbit megbukott, bármit mond az hiteltelen, nevetséges. Ugye szoponcok?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!