„TGM nem szereti a disputát, csak azt idézi, akivel egy követ fúj”

2023. január 17. 17:46

Ezt azért ne felejtsük már el.

2023. január 17. 17:46
null
Hont András
Hont András
Facebook

»TGM nem szereti a disputát, csak azt idézi, akivel egy követ fúj. Hangja a nyugat-európai szélsőbaloldali és a hazai szélsőjobboldali antiszemitizmus és Izrael-ellenesség visszhangja«.

Vásárhelyi Mária-Gábor György-Buda Péter

Ezt azért ne felejtsük már el.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 18. 11:52
A hivatkozott kókler egy hazátlan szekus, egy vérkomcsi gazember volt, ami gyűlölte a magyarokat. Egy kiváló alakítás volt életében: amikor mortimer kardos bulija kapcsán 24 óra alatt európai nyilvánosság előtt esztelenül nácizva esett pofára olyan lendülettel, hogy Kőszegtől Záhonyig visszhangzott.
amca
2023. január 17. 23:57
Zavaros , mint Púzsa Gábor huyye , mint Vásárhelyi Gerő ,mint TGM.
Gyugyesz
2023. január 17. 22:00
Amíg valaki le nem írja, hogy TGM-et Orbán ölette meg, addig mindenki náci. Homonnay Gergely (ki?) kapcsán ez rögtön felmerült. Erzsi cica mondta.
Zokni
2023. január 17. 21:59
Kedves Mandi főszerkesztő! EZT nekrológ helyett!? Majd figyelmeztessen valaki, hogy amikor amikor Ön feldobja a talpát, mondjuk Joseph Göbbelst idézzem, a náci propaganda minisztert, aminek direktíváit követi itt.. (Ráadásul az idézet is eredeti szöveg- és történeti környezetéből kiragadva különösen igaztalan a szerzőire nézve is.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!