Szegények a szocialisták

2023. február 08. 16:31

Tele vannak tehetségtelen, középszerű politikusokkal, az ideológiájuk pedig elhibázott.

2023. február 08. 16:31
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Szegények a szocialisták,hiszen a támogatottságuk fogy és ebből adódóan az állami támogatottságuk is. Tele vannak tehetségtelen, középszerű politikusokkal, az ideológiájuk pedig elhibázott.

Donáth Anna tehetséges politikus, mondott egy jó beszédet, de egy beszéd nem csinál nyarat, a Momentum pedig rossz állapotban van, mondtam az Egyenes beszédben.”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. február 10. 12:12
Tehetségtelenek? Egy kicsit nézzünk már vissza. 2011. október 22. A DK megalapítása. Tehát az előtt minden mostani DK-s szocialista volt. Persze a mágneshatást a Momentum felől, stb, kihagyom. És akkor így együtt nézve, a tehetséges a DK-ba ment, a nem tehetséges meg maradt.
Vakfolt
2023. február 09. 10:04
"Tele vannak tehetségtelen, középszerű politikusokkal, az ideológiájuk pedig elhibázott." Az semmi, de még a politológusaik, megmondóembereik is ilyenek.
Szuper
2023. február 09. 10:00
Én az Atus helyében kihagytam volna a középszerűt! Az egy kicsit túlzás szerintem! A többi stimmel. Nem elég az ÓÓÓÓbán takarogggy! :-))))))))))))))))
amca
2023. február 09. 07:34
Nagytibi, pont olyan senkik ,mint te. te meg ,pont olyan nulla vagy .,mint ezek. ez is a mi szerencsénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!