Macskataktika

2023. március 21. 16:49

Teljesen felesleges egy hatóságot arra fenntartani, hogy körzővel méricskélje Mészáros Lőrincek vetületét.

2023. március 21. 16:49
null
Batka Zoltán
Népszava

„Ritka dolog, hogy egy magyar állami szervezet vezetője kapásból kijelentse, hogy értelmetlen a hivatalának a léte. Márpedig nemrégiben az EU unszolására létrehozott Integritás Hatóság (IH) elnöke a Bloombergnek kibökte, hogy nem az Orbán rendszer itt a korrupt, hanem a zemberek. Ahogy egyébként korrupció sincs – folytathatjuk a jogászkodást.

Csak hivatali visszaélés, befolyással üzérkedés és vesztegetés van, mármost mindegyikkel érdemben az ügyészség foglalkozik. Papíron legalábbis.

Szóval kalap kabát, viszontlátásra.

Teljesen felesleges egy hatóságot arra fenntartani, hogy körzővel méricskélje Mészáros Lőrincek vetületét, tudományos igénnyel jegyzetelje, hogy az oligarchák hűvös-nyirkos árnyékában milyen szimbióta gombafajok és gilisztakultúrák tenyésznek.”

Nyitókép: Batka Zoltán Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hini
2023. március 22. 15:00
ez egy elmebeteg,és a méltó helyén hazudozik
Nehidd El
2023. március 22. 10:10
"a Bloombergnek kibökte, hogy nem az Orbán rendszer itt a korrupt, hanem a zemberek" Patkánykám, és arról mi a véleményed, hogy nem az EP korrupt, hanem csak egyes tagjai, meg nem a moslékellenzék, hanem csak egyes politkusai, pl. a Cseh család?
amca
2023. március 22. 07:53
Igen vmikor az ilyen pofátlan, senkiket, csoró ,álforradalmárokt a mese végén megbümtetek. Nem tudták ,hány kgosak. Murphy: Minél nagyobb 1 ember annál nagyobb pofont tud adni. veczánmajom, te ,pont az AI szt, 0.0000 kgos vagy.
balbako_
2023. március 22. 06:09
Az EU csakugyan kikényszerített egy hülye testületet és ez a zsarolókat minősíti. Az olcsó vádaskodás nem pótolja a tényeket lehet Mészárosozni csak bizonyíték nincsen arra, hogy történt bármiféle korrupció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!