Ez volt a gumibothasználat, ez volt a brutális rendőrterror

2023. május 21. 17:37

A Lakmusz a minapi tényellenőrző cikkében leleplezett. Engem és Deák Dánielt.

2023. május 21. 17:37
null
Apáti Bence
Facebook

„A Lakmusz a minapi tényellenőrző cikkében leleplezett. Engem és Deák Dánielt; a külföldi ügynökként viselkedő szélsőbalos Diószegi-Horváth hosszú írásban esett nekünk, minekutána mind én, mind Deák azt írtuk, hogy a rendőrség nem használt gumibotot. A Mérce volt főszerkesztője viszont előásott egy felvételt, amin az látható, hogy egy magas, láthatóan jó erőben lévő srácot négy megtermett rendfenntartó sem tud lefejteni egy oszlopról, amelybe az első sorban kapaszkodik, majd miután a művelet sikertelenül végződik, egy kétségbeesett rendőr kettőt rávág az úriember combjára.

Ez volt a gumibothasználat, ez volt a brutális rendőrterror, ez volt a mi hatalmas leleplezésünk. A jelenetet amúgy a közvetítés során valóban nem láttam, de a cikkemet ugyanígy írtam volna meg, akkor is, ha 444-es „kolléga” videójában szerepel a két – mondom két darab! – ütés. Vagy három. Tökmindegy. Ugyanis a publicisztikám nem erről, hanem arról szólt, hogy a Momentum és a 444 hazudott, amikor arról adott hírt, hogy a hatalom rátámadt a békés tüntetőkre, meg arról, hogy a rendőröket dobáló, taszigáló rendbontók nem lettek gumibottal meg viperával szétkergetve.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 22. 08:24
Bence,inkább húzd vissza magad egy rúdra..
Pierre
2023. május 21. 23:37
tehat hazudtal, apati es hazudni fogsz ujra.
Kvari.gergo
2023. május 21. 21:59
Apati meg deaknak se artana egy kis gumibotozas.... Ket retkes fereg....
salamonhihii
2023. május 21. 21:55
A kivénhedt balettáncost nemváltó műtötték höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!