Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ez az építési kerítés bontogatósdi eddig csak ostoba és értelmetlen volt, most már aljas is

2023. május 07. 22:21

Szintet léptek és nyílt, utcai provokációval kívánják – az őket támogató választói akarat hiányában – a hatalmat megszerezni.

2023. május 07. 22:21
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Ez az építési kerítés bontogatósdi eddig csak ostoba és értelmetlen volt, most már aljas is.

Akik felbiztatják a gyerekeket, hogy törvényellenes megmozdulásokban vegyenek részt, mellyel szemben a hatóságnak fel kell (nem opció, törvény kötelezi rá őket) lépnie a közrend védelmében, azok egyértelműen felelősek minden odabolondított kiskorúért.

A felelősségben pedig immár osztozik a nagykorúsága ellenére még mindig gimis aktivista is, akinek felbujtói egyetlen szándékkal terelik a legálisan szervezett tüntetések résztvevőit jogellenes cselekmények felé: hogy minden áron megbontsák a törvényes rendet, hogy külföldön is eladható vágóképeket forgassanak és destabilizáljanak.

Immár nem elég a hazájuk jogos pénzügyi forrásaitól való megfosztásban való intenzív közreműködés. Szintet léptek és nyílt, utcai provokációval kívánják – az őket támogató választói akarat hiányában – a hatalmat megszerezni. Bármi áron és bárkinek az árán.

Ha kell, gyerekeket is maguk elé tolva faltörő kosként.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 ***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán zsóti
2023. május 09. 04:06
Van az a pénz amiért található pár mindenre kapható aljadék a novicsokos sorozatgyilkos seggibe fúródott hazaáruló muszkabérenc neonácikok.... Tipische ungarische akiknek aranyhalemlékezete van csak. Ilyet leírni mint ez beteg erkölcsi értékrendre vall, persze az illibsiknél ez az alapállapot. Pusztít a hatalomért bármit benyaló seggnyalás.
Lajoss
2023. május 08. 14:00
Zsuzska jó nertárs..:)
Igazszó
2023. május 08. 10:50
Addig tombolnak, míg bambán hagyják őket a máskor a magyarok ellen aljas kegyetlenséggél fellépő pintérsintérek, szemkilövök. Olyanok ök is, mint az antifa, mint a böszme, mint a fegyőr: állami támogatással pusztitanak.
Tobit
2023. május 08. 09:28
Mindegy milyen államforma van, mindegyikre érvényes; amíg a tüntetö tömeg, fegyelmezett, addig lehet tüntetésről beszélni, de ha rombolni kezd, gyujtogat, vagy fosztogat, jelen esetben keritést, kordont bont, akkor már csőcselék akiket fel kell oszlatni! Hogy milyen módszereklel az a körülmény ektől gügg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!