Karácsony háborúja

2023. május 26. 21:27

Tudatos háborúpárti mondatok voltak ezek.

2023. május 26. 21:27
null
G. Fodor Gábor
Origo.hu/888

„Történt, hogy Budapest főpolgármestere, a baloldal legmagasabb pozícióban lévő politikusa kijelentette, hogy

Magyarország háborúban áll – háborúban áll Oroszországgal.

Nem arról van szó, hogy félreérthetően fogalmazott, vagy nem tudta, mit beszél, hanem - még egyszer mondom - a magyar ellenzék legmagasabb pozícióban lévő politikusa megfogalmazott egy olyan tényállítást, ami arról szól, hogy Magyarország hadviselő fél. Tudatában volt annak, hogy mit tett - a riporter azon felvetését, hogy szerencsére nem állunk háborúban senkivel, nem állt szándékában megcáfolni kijelentésével -, és el is mondta ezeket az ominózus mondatokat.TUDATOS HÁBORÚPÁRTI MONDATOK VOLTAK EZEK.Ezek a mondatok már vannak, ezeket a szavakat már kimondták, következnek belőlük dolgok, eredményeznek valamit és számon kérhetőek.

Írjuk le még egyszer, hogy az, amit Karácsony Gergely mondott, mit is jelent pontosan.

Azt jelenti, hogy Magyarország hadviselő fél. Háborúban áll. Méghozzá Oroszország ellen visel háborút.

Vagyis Oroszország ellenség.

Ez nem szándékos félremagyarázása a főpolgármester kijelentéseinek. Nem arról van szó, hogy a cikk szerzője belelát valamit azokba a mondatokba, amit a baloldal legmagasabb pozícióban lévő politikusa nem értett bele, nem szándékolt kimondani. Hanem arról van szó, hogy Karácsony Gergely mondatai ezt jelentik, ezt foglalják magukban: Magyarország hadviselő fél, Oroszország ellenség.”

***

Nem az első

Érdemes megemlíteni, hogy a baloldalon nem ez az első háborúpárti nyilatkozat. Márki-Zay Péter például a 2022-es választás során több ilyen megszólalást is tett, fogalmazott úgy, hogy „a fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj”, de a baloldal több más politikusa, kiemelkedő személye is tett érdekes nyilatkozatokat. Erről készült összeállításunkat ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. május 28. 14:04
Kicsit merész dolog a nagyra nőtt máléval kapcsolatban tudatosságról beszélni :-))
Lajoss
2023. május 27. 21:59
Taigetosz.
NERbot
2023. május 27. 15:27
Nagyon várom már a XXII. Század Intézet gondozásában a témával kapcsolatban megjelenő új köteteket: G. Fodor Gábor: 888 mondat Karácsonyról, az ukrajnai mészárosról, Mráz Ágoston Sámuel: Karácsony = háború, Schmidt Mária: Látlelet Karácsony Gergely háborús agressziójáról, Bayer Zsolt: Karácsony, a mocskos háborús gazember, Gajdics Ottó - Bencsik András: Kis Karácsony, nagy háború, Bogár László: Karácsony, Soros és a globalista elszívószivattyúk háborús valóságshowja Ukrajnában stb.
zakar zoltán béla
2023. május 27. 15:24
A herélt agy lehet-e cinikus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!