Orbán rendszere most is az orosz agresszor oldalán áll

2023. május 11. 17:03

Mi, a Jobbik-Konzervatívok elítéljük a bolsevik történelemhamisítást.

2023. május 11. 17:03
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Miközben középiskolás diákok tömegei adnak számot az érettségin történelmi tudásukról, »doktor« Böröndi Gábor, frissen kinevezett vezérkari főnök azzal veteti észre magát, hogy ostobaságokat beszél a II. világháborúról.

»Doktor« Böröndi altábornagy úr szerint a II. világháború azért tört ki, mert Lengyelország 1939-ben megpróbálta megvédeni magát az őt lerohanó náci Németországgal szemben.

Ezzel a megállapítással »doktor« altábornagy úr alighanem egy óriási elégtelennel távozott volna az érettségi vizsgáról, mivel mindenki tudja, hogy mire a náci Németország megtámadta a lengyeleket, a világ már számos békítési kísérleten túl volt, amelyeket Hitler sorra semmibe vett, majd a Szovjetunióval megkötötte a Molotov-Ribbentrop-paktumot, amelyben megegyeztek Lengyelország felosztásáról.

Ezt a világon mindenütt tudják, egyedül a lengyel tisztek ezreit lemészároló Oroszország tagadta eddig. Most pedig a magyar vezérkari főnök is csatlakozott az »elit« klubba.

Nem tudjuk, hogy Böröndi altábornagy úr magától beszél ilyen sületlenséget, vagy a rezsim adta mindezt a szájába. De mindegy is, mert ezzel a megjegyzéssel nem csak a lengyel-magyar kapcsolatokat sikerült padlóra küldenie, de az egész világ szemében a katyni mészárosokkal és a nácikkal helyezte egy erkölcsi szintre a magyar kormányt.

Mindez persze nem meglepő. Orbán rendszere november 4. rendszerének, az akasztófák és a jeltelen sírok rendszerének szellemi örököse, amely most is az orosz agresszor oldalán áll.

Mi, a Jobbik-Konzervatívok elítéljük a bolsevik történelemhamisítást, és kiállunk lengyel barátaink mellett, elismerve hősies küzdelmüket a szabadságukért.”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2023. május 12. 16:18
Hát Márton, a helyedben, a te pedigréddel és "politikai" szerepléseddel nem nagyon emlegetném a bolsevikokat, mert az impexes apád is az volt és te magad is az vagy! Veled kapcsolatban Keleti Márton nagyszerű filmjének, a Tizedes meg a többiek című remeknek egy jelenete jut mindig az eszembe. A film vége felé a kastélyban kihallgatja a két szökevényt (Sinkovics Imre és Pálos György) Barokányi nyilas főhadnagy. A szökevények össze-vissza ködösítenek (mondjuk veled ellentétben ők zseniálisan csinálják) és egy ponton Barokányi a következőt mondja nekik: "Hát minél jobban mentitek, annál jobban bemártjátok egymást". És igen, ez vagy te. Minél többet pofázol össze-vissza Márton, annál mélyebbre merülsz a magad által összehordott szarba! Szar ember vagy na, de ezt eddig is tudta minden becsületes magyar ember.
olajfa1
2023. május 12. 14:28
TE TAHÓ OROSZBARÁT! Orbán a BÉKE! PÁRTJÁN ÁLL!!! és a MAGYAR POLGÁROK PÁRTJÁN ÁLL!
KBA98
2023. május 12. 12:39
ez a pali így első blikkre is bicska nyitogató! Egy echte náci, ha meg is szólal. Egy ilyet miért tűrünk meg a közéletben?
Aerion
2023. május 12. 11:29
Ennek a pasasnak nagyjából minden megnyilvánulása olyan hiteles, mint a zsidók összeírására vonatkozó parlamenti felszólalása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!