Válasz Novák Miklósnak: a nemzet csapata nem az FTC, hanem a magyar válogatott!

2023. május 13. 12:18

Szerintem sem jó irány, hogy ennyi idegenlégiós játszik az NB I-ben – legyen szó akár a Ferencvárosról, az Újpestről, a Kisvárdáról vagy a Mezőkövesdről.

2023. május 13. 12:18
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
magyar jelen

„Ha a nemzeti tizenegy pályára lép, együtt énekli a Himnuszt fradista és újpesti, szombathelyi és zalaegerszegi, miskolci és nyíregyházi.

Testet öltött Csercseszov szállóigéje címmel jelent meg kedden a Magyar Nemzetben Novák Miklós írása, melyben arról értekezik, szükséges, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatában magyarok is játsszanak, mert a sikernek nem ugyanaz az íze, ha szinte kizárólag külföldi focisták érik el azt. A szerző pozitív fejleményként értékeli, hogy Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző – elődeivel, Szergej Rebrovval és Peter Stögerrel ellentétben – fontosnak tartja, hogy fiatal magyar játékosokat is beépítsen a csapatba. A közelmúltban így került közel a tűzhöz ifj. Lisztes Krisztián, Pászka Lóránd és Baráth Péter is.

Novák publicisztikájának ezen részével abszolút egyetértek, szerintem sem jó irány, hogy ennyi idegenlégiós játszik az NB I-ben – legyen szó akár a Ferencvárosról, az Újpestről, a Kisvárdáról vagy a Mezőkövesdről.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2023. május 14. 10:37
Hajrá magyarok! A nemzetietlenség olyan mint a ételadalékok egészségügyi károkozása.
barkasfarkas
2023. május 14. 09:57
Az igazi gond az, hogy a magyar utánpótlás alig tud kinevelni olyan fiatalokat, akik versenyképesek egy Abenával, egy Gojakkal vagy egy Bassey-val. És szándékosan nem Traorét írtam, aki egy másik szint.
zakar zoltán béla
2023. május 13. 22:19
KTE-"FRADI" 2-0 REMEK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2023. május 13. 22:19
KTE-"FRADI" 2-0 REMEK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!