Józsefváros szégyenei, sokadik rész

2023. május 26. 15:25

Mostantól a Százados-negyedieket egy elítélt képviseli a testületben.

2023. május 26. 15:25
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Józsefváros szégyenei, sokadik rész: a bíróság ma két év börtönt rótt ki három évre felfüggesztve Szarvas Koppány Bendegúz baloldali önkormányzati képviselőre. Ő Pikó András polgármester kedvence, aki lámpavason szeretné látni a jobboldaliakat, és aki szerint az utcákon vérnek kellene folynia.

A bűnöző Szarvas, a szavahihetetlen Pikó és az erőszakos antifa Jámbor a helyi hatalom manapság a nyolckerben. A hajléktalanhelyzet egyre súlyosabb, a város fejlődése megállt, nem történik semmi, a pénzek eltűnnek, a vagyont felélik, lassan mindent ellep kosz, de az erőszakra persze van idejük, a gyereket célzó LMBTQ-propagandára van idejük, az emberek hazug hergelésére jut energia, sőt a szélsőséges aktivistáik kifizetésére is van pénzük az önkormányzatból. Mostantól pedig a Százados-negyedieket egy elítélt képviseli a testületben. Szégyen.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. május 27. 12:52
Megszólaltál ratyi Kocsis geci? Ti meg Európa szégyenei vagytok ,tolvaj banda! Nagy Nemzeti Kínai és Orosz testvériség! Ez kell nektek! Mikor jön az Eus pénz köcsög?
abcugabcug
2023. május 26. 20:04
Józsefváros szégyene: km és nincs lejjebb.
Zolotarjov
2023. május 26. 18:19
A büntetett előéletű Czeglédy Csabi is valami pozícióban van egy fővárosi DK-s önkormányzatnál..Persze amíg vissza nem megy.:)
Obsitos Technikus
2023. május 26. 18:13
Ugyan, nálunk egy egész kerület kapott egy jogerősen elítéltet országgyűlési képviselőnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!