Orbán Verhofstadt tyúkszemét tapossa

2023. június 14. 08:53

A bukott belga miniszterelnök rendkívül gusztustalan ember.

2023. június 14. 08:53
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Voltaképpen fülig ér a szám, ha a magyargyűlölő Guy Verhofstadt úgy érzi, hogy Orbán Viktor mindig rátapos a tyúkszemére. Ha valaki ugyanis választott politikusként ennyire nem képviseli a neki bizalmat szavazók érdekeit, akkor szembesülnie kell azzal, hogy milyen az igazán demokratikus magatartás.

Mindez arról jutott eszembe, hogy a bukott belga miniszterelnök, szerencsére már obsitos EP-képviselő legutóbb megint a magyar miniszterelnökön köszörülte a nyelvét Twitter-bejegyzésében. Szerinte nagyon jó lenne, ha Európa megszabadulna az olyan jobboldali politikusoktól, mint például Orbán Viktor. Szó szerint ezt írta: »Trump ellen vádat emeltek, Johnson lemondott. A jobboldali populizmus megbukott. Táplálja a haragot és a hazugságokat, de nincs megoldása az emberek számára. – Hozzátette: – Itt az ideje, hogy Európában is megszabaduljunk szócsöveiktől:

Le Pentől, Salvinitől, Orbántól, Wilderstől, az AfD-től, VB-től és még másoktól!«

Tudjuk, Verhofstadt rendkívül gusztustalan ember, és akkor még finoman fogalmaztunk. Például politikai nyomásgyakorlással – Magyarország európa tanácsbeli szavazati jogának megvonásával – próbálta eltéríteni a magyar kormányt békepárti álláspontjáról. Sérelmezte például, hogy Orbán Viktor »még mindig szabotálja az Oroszország elleni szankciókat«.”

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2023. június 14. 09:59
Segítsünk Orbán Viktor miniszterelnöküknek!
elégia
2023. június 14. 09:44
Parlamenti örjöngései Hitlert juttatják az ember eszébe. Hasonló gazember, gyengébb változatban.
BossN
2023. június 14. 09:25
Tipikus liberálnáci. Nem tűri a demokráciát, a szuverén és nemzeti országokat.
nemecsekerno_007
2023. június 14. 09:16
Bezzeg az orosz gyémánt nem büdös a belgának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!