A ferencvárosi pad tükrözi Magyarország állapotát

2023. július 13. 11:08

A fasiszta és náci csoportok korlátozzák a normális, nyitott, demokratikus és szabad világot.

2023. július 13. 11:08
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Egy normális országban megférnek egymás mellett a különböző világnézetű emberek, azok szervezetei, jelképei és rendezvényei is. Senki nem akarja ráerőltetni a saját nézeteit, életfelfogását és az életmódját másokra. Tiszteletben tartja minden ember szabadságát, szokásait, kultúráját, s annak jelképeit is. Normális civilizált országban mindenki örül annak, hogy a sokszínűség mindenkit (is) boldoggá tehet, senkinek nem kell semmiféle támadástól tartania. Mindenki elfér egymás mellett, így szeretik, sokszínűségében, szabadságában a hazájukat.

A ferencvárosi oda-vissza festegetett pad esete mutatja és bizonyítja, hogy Magyaország nem egy ilyen normális, civilizált ország, amelyben mindenki szabadon kifejezheti saját világnézetét, s nem kell semmiféle támadástól és intoleranciától tartania. Ma Magyarországon nem lehet egy szivárvány színűre festett pad, amely kifejezi a kerületben és a fővárosban élő emberek egy részének életét, világnézetét és identitását. Mert jönnek a fradista fasiszták, a hetero keresztény orbánista rohamosztagosok, akik lefestik a padot zöld-fehérre, az antiszemita és legfasisztább magyar klub színeire.

Magyarország egy gyűlölködő beteg ország, amely nem tűri a sokszínűséget és a szabadságot. Nem a szélsőjobboldal fasiszta, náci megnyilvánulásait korlátozzák, hanem a fasiszta és náci csoportok korlátozzák a normális, nyitott, demokratikus és szabad világot. Nem jelenhet meg nyilvánosan az a sokszínűség, ami az itt élő embereket jellemzi. Az emberek egy részének bujkálnia kell, ha nem olyan, mint a kábítószeres, náci, antiszemita, fradista zöldségmaffia söpredékének kulturális színvonala, életfelfogása, ami egyébként az Orbán-rendszer és a magyar állam kulturális színvonala is.

A közhangulatot pedig egy náci és fasiszta állam gyűlölködő propagandája alakítja, amely egyre inkább kiöli az emberekből az emberséget, a toleranciát, a szabadságot és a szeretetet. Egy fasiszta terror alatt él az ország, amit a többség eltűr és/vagy támogat, ami sajnálatos módon kifejezi az ország erkölcsi és intellektuális állapotát is, erről szól a ferencvárosi pad sanyarú sorsa. A padra azt írták a szivárványos festők, hogy »Nyitott, Szabad, Boldog«. Hát nem az. Ezzel szemben zárt, fogságban levő, elnyomott és boldogtalan ország Magyarország. Köszönjük Orbán Viktor és támogatói.”

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. július 14. 14:55
Na, megint megszólalt az Ámerikába menekült magyar származású csatornapatkány! Kár ezt a szemetet szemlézni, sőt, még a nevét is jobb lenne örökké eltemetni!
bagoly-25
2023. július 14. 09:03
Bartus írásainak műfaja: LÚZER NYÁVOGÁS
boldog-pride-ot-mindenkinek
2023. július 14. 02:50
🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈Sziasztok! Már csak kettőt kell aludnunk, és Pride felvonulás ! Mindenkit nagy szeretettel várunk! Gyertek el minél többen, és hozzátok a barátaitokat is! Csináljunk a Budapest Büszkeségből a világ legjobbját és legnagyobbját! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
NáciVadász
2023. július 14. 00:07
Nyominger bartus már a ’mandin’ sem érdekel senkit. Szar neki, apuci nyilas volt anyuci komcsi és a szerencsétlen még nem is zsidó! Pénz már nem nagyon van, írni kell de nem tud. Innen hova lehet még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!