Az RTL ünnepelt sztárja nagyon csúnyán beleállt Orbánba

2023. július 30. 07:27

Ráadásul józanul beszélt zöldségeket.

2023. július 30. 07:27
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix nagyon szereti a filmeket. A magyar filmeket pedig különösen kedveli. A régi nagy klasszikusokat sokadszorra is képes megnézni, mert mindig talál bennük valami újat, izgalmasat, de a friss magyar produkciókat is rendre követi. Nagyon tetszett neki például a Mellékhatás című sorozat, ami történetesen az RTL streamingplatformján volt látható. Sok ismerőse mondta Félixnek, hogy miért néz meg bármit is az RTL produkciójában, hiszen olyan arcátlanul és igazságtalanul kormányellenesek, hogy nekik bizony nincs gyomruk megnézni tőlük semmilyen műsort. A hírlapíró részben igazat adott az őt kritizáló barátainak, hiszen valóban arcátlanság, amit ennek a csatornának a hírműsoraiban lenyomnak a kormány ellen, de ő megpróbálja szétválasztani ezeket a dolgokat, és a produktumot magát nézni, lefejtve róla annak a politikai vonzatát, hátterét.

Az említett sorozatnak az egyik főszereplője Nagy Zsolt színművész volt, aki köztudottan baloldali érzelmű, hiszen ezt már többször kinyilvánította. Korábban szerepelt a Társaság a Szabadságjogokért által készített kormánylejárató propagandavideóban is, amelyben egy ütött-kopott raktárépületben szomorúan mondta fel a szokásos ballib mantrát a gonosz kormányról: megbélyegzés, kirekesztés, gyűlöletkeltés s a többi. Végül eljutott a csodálatos liberális konklúzióig: egy olyan országot szeretne, ahol mindenkinek helye van, ahol a különbségek helyett fontosabb az, ami közös bennünk. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szóval Nagy Zsolt politikai hovatartozása nem volt ismeretlen Felhévizy előtt, ennek ellenére tetszett neki a színész alakítása a Mellékhatásban. Ezt hívják talán elfogadásnak, felülemelkedésnek, ami ismeretlen az önmagát haladó gondolkodásúnak mondó baloldalon.

Azért került ez a téma most napirendre, mert a héten végigfutott a baloldali médiában, hogy Nagy Zsolt interjút adott a Marie Claire-nek, ahol a balos kommentelők szerint nagyon keményen beolvasott Orbán Viktornak és a kormánynak. Lássuk csak, mit mondott a színész:

»[…] Hogy hogy lopják és becstelenítik meg ezt az országot. Szégyellem magam Ausztriában, Németországban, Franciaországban vagy Szicíliában, amikor megkérdezik, hogy: Where are you from? A válasz után mindig rögtön hozzá kell tennem, hogy nem értek egyet Orbánékkal. Mindenhol. Nem lehetek büszke a saját országomra Magyarországon kívül. Azt érzem, hogy meghalt egy részem. […]« Nos, itt azért álljunk meg egy szóra.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egon samu
2023. július 31. 09:58
Színmüvész úr szégyellheti magát, hogy külhonban nem áll ki Magyarország érdekei mellett. Ilyen gerinctelen árulókra Magyarországnak nincs szüksége. Meg az RTL-re sem...
Hobbi.Gilda
2023. július 30. 15:02
Ki ez a senki?
Töki
2023. július 30. 14:57
Ez kicsoda? Színész??? ;))))))))
Sámson
2023. július 30. 14:26
Kedves Nagy Zsolt! Büszkének kellene lenned Magyarországra, hogy itt nem vették át az uralmat a buzik, nem drag-queen-ek oktatják az óvodáinkban a gyermekeinket, nem fogadhat örökbe gyermeket Lakatos Márk az aktuális buzi haverjával, satöbbi. Ezekre büszke lehetsz, érezheted nagynak magad, mert magyar vagy, ahol még az emberek többsége normális, nem dobta az eszét a kukába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!