Bochkor Gábor sistergős jobbegyenessel válaszolt a baloldal legújabb őrületére

2023. július 16. 07:09

A genderőrület legújabb állomása Bochkor Gábornál is kiverte a biztosítékot.

2023. július 16. 07:09
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félixet kinevették az ismerősei. Na nem komolyan, csak úgy zrikából.  A hírlapíró vasárnapi jegyzeteinek a címei késztették nevetésre a barátait. Ugyanis az történt, hogy az elmúlt hetekben teljesen véletlenül Félix cikkeinek címeiben rendre a pofon szó szinonimái szerepeltek. 

Minden Tóth Gabival kezdődött, aki az őt ért kritikákra reagált, ami Felhévizyt arra ösztökélte, hogy Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni címmel készítsen cikket róla. Majd a DK-s Gréczy Zsolt következett, aki meggondolatlanul posztolt, amire a hírlapíró az Akkora pofont kapott Orbán legádázabb ellenfele, hogy a fal adta a másikat címmel reagált. De ez nem volt elég, mert múlt héten az egykori miniszterelnök, Medgyessy Péter mondott olyat, ami miatt Félix ismét a pofon szó szinonimáját használta az írása címeként: Fene se gondolta volna, hogy pont ő ad csípős nyaklevest az Orbán-fóbiásoknak. Nos ezután jött a haveri számonkérés, finom kis gúnyolódás, majd természetesen jót nevettek a címadásokon. Azonban történt valami a héten, ami miatt Félix immár a negyedik alkalommal is a címadás ezen módját kellett hogy válassza, vállalva annak kockázatát, hogy az ismerősei ismét a szájukra veszik. 

Mint ismert, a 22 éves Rikkie Valerie Kollét választották a 2023-as Miss Hollandiának. Ezzel ő lett az első transznemű Hollandiában, aki szépségversenyt nyert.  A Miss Hollandia zsűrije azzal indokolta a férfiként született versenyző győzelmét, hogy Kolle az egész verseny alatt ragyogott és ő érte el a legnagyobb haladást az összes versenyző közül. 

»Erős története van, világos küldetéssel« – tették hozzá.

Ez a kétségtelenül nem mindennapi esemény, a genderőrület legújabb állomása Bochkor Gábornál is kiverte a biztosítékot. A népszerű műsorvezető politikai témákban nem szokott megnyilvánulni, de semmiképpen nem lehet kormánypártisággal vádolni. Bochkor a Retro Rádióban futó reggeli műsorában kemény véleményt fogalmazott meg a történetről:

»Na jó, itt kezd megint problémám lenni ezzel. Én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de a miss az már a nemét jelzi. Azt nem lehet megerőszakolni egy transznemű személlyel. Ez nem fér bele. Akkor a Mr. Olympiára is majd mehet egy kigyúrt nő? Ezt szét kell választani! […] A szépségkirálynő-versenyekben van valami szexi. A nőiesség nagyon sok formáját mutatják be. Ha kiveszed belőle a nőt, akkor ez mind összeomlik. Ez nem emberszépségverseny, hanem szépségkirálynő-verseny!«"

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube, képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbkb
2023. július 17. 04:47
Én tudom, hogy minden a pénzről szól. De a többi induló miért nm hagyta ott az egész baromságot? Hol a női méltóság?
yes_we_can
2023. július 17. 00:55
Azért azt ne felejtsük el,hogy már évtizedek óta a tinilányok kedvencei a horpadtmellű,buzimentalitású ifjúemberek. Olyan cukik... Ezek voltak az első lépések az úton,ami ide vezetett.
drogqueen
2023. július 16. 16:04
Ez az, aki fideszes rádióban, és tv-ben dolgozik?
N.N.
2023. július 16. 13:08
A liberálnáci sajtó nemsokára megállapítja, hogy Bochkor fasiszta és egyébként sem tud műsort vezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!