Fene se gondolta volna, hogy pont ő ad csípős nyaklevest az Orbán-fóbiásoknak

2023. július 09. 16:46

Lehet, hogy igaza van Medgyessynek, ez a baloldali ellenzék a megmondóembereivel együtt nem ér egy huncut fabatkát sem.

2023. július 09. 16:46
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Na de térjünk át a hét azon eseményére, amely bizony meghökkentette Felhévizyt. Történt ugyanis, hogy a Medgyessy Péter egykori miniszterelnök a 24.hu Della című podcast-adásában adott interjút, ahol sok mindenről kérdezték, de ami a legfontosabb, a baloldali politikus egy kérdésre felelve kijelentette, a következő országgyűlési választást eldöntöttnek látja, szerinte az Orbán-kormánynak könnyű dolga lesz, mert egy »tehetségtelen ellenzékkel« kell majd megküzdenie. Kemény, de őszinte vélemény. Ezt nem teszik ki a baloldal prominensei az ablakba, annyi bizonyos.

Szóval voltak a héten örömteli és bosszantó dolgok egyaránt. De azt a fene se gondolta volna, hogy pont Medgyessy Péter fog csípős nyaklevest kiosztani az Orbán-fóbiás baloldaliaknak – gondolta magában mosolyogva Felhévizy, és újból, immár sokadszorra megnézte az 1960-as BEK-döntő összefoglalóját, ahol a Havas tanár úr posztjában tévesen szereplő három Puskás-gól helyett négy született. Lehet, hogy igaza van Medgyessynek, ez a baloldali ellenzék a megmondóembereivel együtt nem ér egy huncut fabatkát sem.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palotás
2023. július 09. 17:51
Hàt igen, a leghitelesebb kritikàk balròl jönnek. De mivel szinte mindig nagy késésben, ezért aztàn ütni kell àllandòan a vasat Bayernek, Apàtinak és persze a többieknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!