A Sziget a szabad és sokszínű Budapest szimbolikus, világhírű eseménye

2023. augusztus 10. 15:40

Ez a sokszínűség adja azt az erőt, amiből építkezhetünk.

2023. augusztus 10. 15:40
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Helló, Sziget! Jó bulit mindenkinek! Ez az a hely, ahová már 18 évesen is gyűjtögetsz, hogy eljuthass és még 48 évesen is örömmel mész ki a kedvenc zenekarodra. Együtt bulizol magyar fiatalokkal az egyik koncerten, sörözöl egy csapat hollanddal másik buli előtt, napközben lengyel hippikkel beszélgetsz és ami a legjobb: mindeközben szabadnak érzed magad. Ezért a szabadságért jönnek hozzánk a világ minden tájáról és ez a sokszínűség adja azt az erőt, amiből építkezhetünk. 

A Sziget a szabad és sokszínű Budapest szimbolikus, világhírű eseménye. Ezek ellenére is mindent megteszünk azért, hogy a fesztivál ne tegye tönkre a sziget természeti értékeit: a szervezőkkel közösen védjük a több száz éves, rengeteg természeti értékkel rendelkező, és immár természetvédelmi területté nyilvánított galériaerdőt. Ugyancsak kiemelten ügyelünk arra, hogy a fesztivállal járó zaj csak méltányolható mértékben terhelje a város hétköznapjait. Akik számára viszont így is kellemetlenséget okoz, azoktól megértést kérünk. Budapest szabad város, szabad polgárokkal. Budapest mindenkié!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ata
2023. augusztus 12. 13:26
De ha egy sportesemény vonza ide a turistákat, a már a nácizmus előszele.
bagira002
2023. augusztus 12. 07:34
Sokszínűség adja az élősködő guruló dollárosok tivornyáztását a leamortizált eladósított élhetetlenné vált fővárost .
alenka
2023. augusztus 11. 13:23
Hello,buzi: ....kimaradt- és ha kedved szottyan, 🌈 színekben szexelhetsz,nyíltan...ocsmány.....
lesmiserables
2023. augusztus 11. 12:33
Anyádat adja te szerencsétlen. A Nyugat új gyarmatbirodalmát adja esetleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!