Adolf Hitler írt valamit?

2012. február 02. 09:49

Több százan tüntettek és ellentüntettek az Új Színház előtt: „Addig provokálnak, amíg be nem szólunk, hogy mocskos zsidók” – mondta egy ellentüntető. „Zsidó vagyok, most zsidó vagyok elsősorban” – válaszolt a pódium.

2012. február 02. 09:49

Dörner György kinevezése ellen, és a Dörner György kinevezése ellen tüntetők ellen tüntettek szerdán az Új Színház előtt. A tüntetésen felszólalt Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének elnöke, Dániel Péter ügyvéd, és Horváth Csaba, az MSZP fővárosi elnöke is.

A rendezvényen dulakodás is kialakult, a rendbontókat végül a rendőrség vitte el. Mindez megelőzhető lett volna a két tábor elkordonozásával – írja a Heti Válasz tudósítója.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoukySanjay
2012. február 02. 22:15
Támogatjuk az otthonszülést! A cigányok Indiában, a zsidók Izraelben, a magyarok Magyarországon szüljenek!
SoukySanjay
2012. február 02. 21:53
Még ilyet!?A zsidó azt kiabálja,hogy magyarok takarodjatok.Azért ez egy kicsit sok.
korona
2012. február 02. 20:26
jav:szolgává=szolgáivá
korona
2012. február 02. 20:24
Végülis alaposan igaza van Baal Sem Tovnak. Mert nem a hivő zsidók a zsidó nemzet befeketítői, hanem azok, akik elhagyták hitüket és a Sátán szolgává lettek, az aranyborjút imádják, - a Pénzt. Sok keserűséget idéztek elő már ezek a saját nemzetüknek és ezeket a hitehagyókat az sem érdekli, hogy milyen szenvedéseket csináltak a mélyen Istent hívő nemzettársaiknak. Aki Istent hiszi, az tudja, hogy a legfőbb bíró Isten. Minden egyes bűnőst előbb-utóbb utóléri még az életében a büntetés. Isten nem személyválogató, nem nemzetválogató, éljünk tehát mérsékelten, hogy alvásunk mindenkor nyugodt legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!