Átvették díjaikat 2011 emberei

2012. február 01. 11:51

Immár második alkalommal osztotta ki a Blikk az Év Embere díjakat. A neves tagokból álló zsűri öt kategóriában választott győztest.

2012. február 01. 11:51

Az év művésze Eszenyi Enikő színigazgató, a jövő reménysége a természetfotós Máté Bence, az év civil hőse pedig Koleszár Balázs, a karját elvesztő művégtagkészítő lett a Blikk Év Embere versenyén. Két nyertes nem tudott részt venni a gálán: Zacher Gábor toxikológus, az év szakembere videóüzenetben; az év médiaszemélyisége, a műsorvezető Gundel Takács Gábor pedig az MTVA szóvivőjén keresztül köszönte meg az elismerést.

A zsűri tagjai Gerendái Károly fesztiválszervező, Bárdos András műsorvezető, és Dr. Ablonczy László gyermekkardiológus voltak.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megyer
2012. február 01. 17:16
Ezerrel egyetértek!
Pirosz-szka
2012. február 01. 17:06
Zacher Gábor hatalmas fazon! Elképzelni nem tudom, hogyan csinálja, hogy annyi tragédiát átélve is ilyen pozitív, életvidám, rokonszenvesen emberbarát maradt. Bár lenne még az országban pár száz ilyen, mindjárt másképp állnánk! Talán az emberek megosztottsága is változna. A Blikk olvasótábor és a zsűri véleménye igazából nem érdekel, de ennek az egy díjazottnak örülök: kapjon minél többet, bárkitől! Megérdemli.
Honfi-fi
2012. február 01. 12:51
Eszenyi köszönetképpen, jól lefikázta a Blikket. Gondolom, most kapott utoljára itt díjat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!