Az EB-döntés igazságosságáról

2012. február 27. 14:09

Az EB döntéséről és annak hátteréről beszélgetett Brückner Gergely és Szakonyi Péter, Rónai Egonnal az ATV műsorában.

2012. február 27. 14:09

A túlzottdeficit-eljárásról, Európai Bizottság kohéziós alapok befagyasztását ajánló döntéséről, annak hátteréről és lehetséges következményekről beszélgetett. Brückner Gergely, újságíró, Figyelő és Szakonyi Péter, gazdasági újságíró, az ATV Híróra című műsorában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2012. február 28. 11:52
Ballib mákvirágok, mindig ezt szajkozzák, mert elvesztették a választást, és ha van még vér a magyarok pucájában, akkor örökre!!!!
Öreg
2012. február 27. 20:24
Végig hallgattam. Ez a Szakonyi már Ágh Attilai mélységekben jár!
wartog
2012. február 27. 19:22
Ez mind bagyon szép. Ám, hogy mi munkál az ATV és a slepp gondolkodása mögött álljon itt egy "kedves" kis versike: Dr. Regıs Péter, a Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivıjének verse Hangosak a fasz magyarok, Fajtiszták, mint az olaszok. Buták, mint az oroszok S úgy végzik, mint a karthágó'k. Lesózzák a földjeiket, Felszámolják történelmüket, Eltőnnek majd nem sokára, Elmennek a bús picsába. Úgy rühelem minnyájukat, mocskos, gyilkos falkáikat, s mikor himnuszukat hallom, felfordul a teli gyomrom. Panaszkodnak, nyavalyognak, İk sehová sem tartoznak, Mindenki az ellenségük, Nincsen nekik kistestvérük. Mindenki utálja ıket, Magyar férfiakat, s nıket, Mindegyiküket megvetik, De egyiküket sem szeretik. Elveszett tekintélyüket féltik, De mások a nyelvüket sem értik, Nem tartoznak nyelvcsaládba, Csak a tetves, bús picsába. Európába keveredtek, Emberekké nem vedlettek, Ázsiai majmok még ık, Zsivány Trianon-védık.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!