Magyar: Óriási hatalom van a főbíró kezében

2012. március 12. 10:09

Az ügyvéd szerint még a Velencei Bizottság sem látott olyat, mint a magyar igazságszolgáltatásban, ahol a főbíró kezében ilyen túlhatalom összpontosul.

2012. március 12. 10:09
Nem elég tisztességesnek és függetlennek lenni, annak is kell látszani, de a mostani rendszer szembe megy mindennel – mondta Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bélus
2012. március 13. 09:22
"Nem elég tisztességesnek ... lenni, annak is kell látszani" mondta a tanítónénid (Kósáné Kovács Magda), aki ezt viszont a férjétől tanulta (a Műegyetemen ez állandó szöveg volt).
bonzo
2012. március 12. 15:41
Az milyen birói itélet,hogy nagy ivben kanyarodó jármü nem adta meg a szabálytalanul egyenesen közlekedő jármünek az elsőbbséget (elzárt villamos pályán jött), aztán "egyrendbeli folytatólagosan elkövetett bünccselekmény", tehát állandóan bünözött alvás nélkül másfél év bünti érte. Na ezért takarodjanak, meg a sok fefüggesztett itéletükkel eggyütt. Ezt magyarázza meg Magyar úr.
Shamrock
2012. március 12. 12:13
A regi szep idok, amikor meg Zoltai eltudta sikalni a dolgokat. Kulcsinben tokeletesen ejropakomfort, de legbelul sunnyogva, faji alapon inteztek a dolgokat.
SoukySanjay
2012. március 12. 12:04
Nem tetszik a maffiózó ügyvédeknek az új rendszer.Ezt teljes mértékben megértem,mert a régi bírókkal már megvolt a kapcsolatuk, mindenkit meg tudtak venni.Most borulnak a dolgok,megint sok pénzért lehet kontaktokat kiépíteni.Amíg meg ez nem történik meg,bizony lesznek számukra kellemetlen ítéletek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!