Farkasházy Teddy válaszolt a diáktüntetők helyett a Heti Hetesben

2013. január 22. 08:04

Majka és Hajós András faggatta a műsorban a Hallgatói Hálózat tagjait.

2013. január 22. 08:04

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2013. január 22. 15:43
A saját gyerekeinket, magyar diákokat ne fikázzuk felebarátaim. Az ifjúság nagyot akar és rögtön. Ez így teljesen rendben van. Azért fiatalok.
fofo
2013. január 22. 13:09
Szerencsétlen gyerekek! Nem veszik észre, hogy ezek a mocskok őket is fel akarják használni politikai céljaik eléréséhez! Hogy Hajós mire akarta rávenni a diákokat azt sejteni lehet. Olyan ez az alak, mint az, aki gyerekeket maga előtt terelve megy a golyózáporba. No az meg, hogy egy köcsög celeb akar tanácsokat adni az egyetemistáknak, az a műsor színvonalára jellemző.
oskar
2013. január 22. 12:48
Szomorú vagyok, hogy ilyen sötét buták ezek a fiatalok!!!
Gobbi Hilda Páncéloshadosztály
2013. január 22. 11:45
Ó, hogy anyukátok ne sírasson! Hát csak sikerült? A HaHa, amely mögött annyian állnak, hogy talán elférnének egy kosárlabda pályán, most megjelenik egy TV műsorban! Szegény becsapott gyerekek, akiknek azt mondták, gyertek a Heti Tetvesbe, hisz nyilvánosságot akartok, nem? Hát itt a lehetőség! Észre sem veszik, hogy közben nem lehetőséget kaptak, hanem csak egy vastag filctollat, amivel egymás hátára rajzolhatnak egy jó nagy --- céltáblát! Olyat, amiben az olcsó vásárokon a wurschliban szoktak célba lőni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!