Majtényi: Kövér László egyetlen emberi tulajdonsága, hogy őszinte

2013. január 29. 09:15

Ennyi szamárságot és otrombaságot nem hallottam nagyon régen, senkitől – mondta NOL-Totóban Majtényi László.

2013. január 29. 09:15

Majtényi László a NOL-Totónak elmondta, gyűlöli a korrupciót és „személyes kockázatot vállalva is fellép ellene”. Nincs külföldre menekített tőkéje, de ezt a taktikát nem tartja irracionálisnak a családok részéről.

Nyugodtabban telnének Majtényi éjszakái, ha még mindig Sólyom László lenne a köztársasági elnök. A frekvencia-pályázatok kapcsán – amelyeket „mocskos üzletnek” nevezett – azt mondta, „közvetlen érdekeket tekintve a nagyon nagy vesztese az MSZP lett ennek”, de „a Fidesznek sem jó”. Kövér Lászlóról is szót ejtett az interjúban, „egy emberi tulajdonsága kétségkívül van, hogy őszinte”. „Ennyi szamárságot és otrombaságot (…) nem hallottam nagyon régen, senkitől” – tette hozzá Majtényi, aki nem fog a Fideszre szavazni 2014-ben.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kronikas
2013. január 29. 20:38
na még egy...
csi
2013. január 29. 19:35
SzDSz
szabadhajdu
2013. január 29. 19:17
A Majtényi rokonságban hány becsületes ÁVH-s ill. ótvar komenyista van? Ha ezt tisztáztad, majd akkor nyomhatod a süket dumádat, ami talán Zsélandban még elmegy, de azonkívül borzalmasan unalmas. Mondhatnám bárgyu.
Senye Péter
2013. január 29. 19:00
Kövérnek egy, a ballibek által megbocsáthatatlan bűne volt: ő volt a kezdeményezője a Fidesz liberálisoktól történt elszakadásának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!