Mindent visszaszív a szülői egyesület

2013. február 21. 09:00

Keszei Sándor elnök az ATV-ben vonta vissza az erkölcstan oktatása kapcsán tett ajánlásukat.

2013. február 21. 09:00

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete nyilatkozatában azt írta: erkölcstant csak „feddhetetlen életmódot folytató pedagógusnak” lenne szabad oktatnia, aki „példás családi életet él” és „nincsenek káros szenvedélyei”.

Keszei Sándor, az egyesület elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, a KDNP közoktatási programjával összhangban írásbeli alkalmassági teszttel lehetne felmérni a pedagógusok erkölcsösségét. „Ez igazából a pedagógusokat védi” – mondta az egyesület elnöke. „Ha van egy ilyen vizsgálat, és ő feddhetetlen, akkor a szülők nem tudják megtámadni. Tehát a támadástól védjük meg” – tette hozzá. Kálmán Olga kérdésére azt is bevallotta, ő maga nem felelne meg a paramétereknek. „De nem is akarok erkölcstantanár lenni” – mondta Keszei Sándor.

Az elnök a beszélgetés végére belezavarodott mondanivalójába: először kijelentette, hogy nem azt állítják, hogy a fent említett tanárok nem taníthatnak erkölcstant, hanem a minisztérium kérte ki a véleményüket. Majd elmondta, vállalják az ajánlásban megfogalmazott véleményüket: „ezért álljuk a sarat”. A műsorvezető keresztkérdéseit követően Keszei Sándor úgy fogalmazott, „mondjuk azt, hogy nagyot hibáztunk és visszaszívjuk az egészet”, Kálmán Olga „módszeres és nagyon jó érvelése alapján”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. február 22. 16:04
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfagsiURl5h6Zls1Z4BD2WYbIp8PZjJfdq1QQ7Uvm-yM13IAbWlA
1istvan
2013. február 21. 13:38
mszoe elnoke be akart huzni egyet a kormanynak. onnan vedtek meg a tanugyi elkepzelest, ahonnan nem varta:kalman olga jol megvedte az erkolcstani oktatast, mikozben lekevert egy hatakmas maflast az embernek.
jerom960
2013. február 21. 10:51
Kálmán Olga nyilvánvalóan komcsi ivadék,mert ez az ÁVÓ-s vallatótiszt figura nem jön csak úgy magától,a végére a szivar mindent bevallott(visszavont),még azt is amit nem is mondott!
libatolvaj
2013. február 21. 10:33
Pornot akarok nézni Olga nénivel!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!