Orbán: Illés még nem nőtt föl a baloldalhoz

2013. szeptember 13. 09:25

A Hír24 arról kérdezte a miniszterelnököt, mit szól Illés Zoltán megnyilvánulásához.

2013. szeptember 13. 09:25

Orbán Viktor a liftbe próbált beszállni, amikor a riporternő megszólította. A liftajtó csak nehezen nyílt ki, a kormányfő épp ezért saját kezével igyekezett azt kinyitni.

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2013. szeptember 14. 10:01
Hát uraim Orbán Illéssel szemben nem csak felnőtt hanem megis haladta a baloldalt.
Oscar Rionavelli
2013. szeptember 14. 09:04
Túl azon, hogy az egész ügy a baloldal röhejes nyivákolásába fulladt, érdemes megjegyezni, hogy Kövér helytelenül járt el. Illésnek büntetés járt, ez teljesen nyilvánvaló. Mégpedig kétszeresen is! Ugyanis Szél Bernadett nemhogy nem szép, de kifejezetten visszataszítóan ronda, és tényleg nem túl okos. Ám nem is fejlett értelemmel megáldott emberek kerülnek a parlamentbe. Szóval, a zsidó lányka nem lóg ki a sorból. A hangnem pedig általános. A szintén zsidó Vadai Ágnes például még sosem mondott ki egyetlen mondatot sem, amiben ne lenne valakire vonatkozó gyalázkodás.
incze
2013. szeptember 13. 20:35
Ha eddig kétségei lettek volna bárkinek, Illés elsősorban azért akkora tahó, mert a tahóság ner-filozófia, amint ezt a főtahó emitt is oly ékesen demonstrálta. Viszont az nagyon is látható, hogy van erre a tahóságra bőséggel kereslet, nem kizárt, hogy tényleg kétharmada van. Nem értik miért baj tahónak lenni, azt sem érik miért baj kézzel nekiesni feszegetni a csukódó liftajtót, igazi ner-magyarok, csak azt tudjál, hogy ha a lift utána nem működik az csak egy ócska komonista hazugság lesz.
Ouroboros
2013. szeptember 13. 19:30
Öröm nézni, hogy szétválasztaná a Vörös-tengert is a Nemzeti Miniszterelnök Úr menekültében, csak kérdést ne kapjon olyantól, aki nem szarosszájú mikrofonállvány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!