Győzni fogunk! Muszáj!

2014. február 17. 21:37

Fidesz szimpatizánsokat kérdezett a 444.hu a miniszterelnök évértékelője után, akik szerint nem lehet senki elégedett, hanem akarni kell, hogy mindig jobb legyen.

2014. február 17. 21:37

A 444.hu a Millenárison járt vasárnap, ahol Orbán Viktor évértékelőt tartott. A szimpatizánsok elégedettek voltak a beszéddel, és a kormány teljesítményével is. Szerintük muszáj győznie a Fidesznek, és a kétharmad is meglesz, hiszen a baloldal kormányzásakor csak az emberek vére folyt és ezt nem engedhetik meg újra.

A Fidesz szimpatizánsok az Összefogásban egyáltalán nem hisznek, szerintük továbbra is csak acsarkodás van a baloldalon. „Ezek az ördöggel is összefognának” – mondták. Némelyek meztelenre vetkőztetnék a baloldaliakat - ahogy szerintük Gyurcsány Ferenc tette az emberekkel – és a falhoz, vagy vízbe állítanák őket. Mások azért azt mondták: Ezt nem szabad.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyu73
2014. február 21. 15:19
Elmeháborodott múmiák okoskodnak.. Mi lenne ha hagynák a fiatalságot élni normálisan és nem próbálnának támogatni egy ilyen galád kormányt..
peninsulavaldes
2014. február 18. 10:03
Mennyi vakhívő, ó én nagy uram..
hocica
2014. február 18. 09:24
Igen, nem szabad megelégedni a mostanival, többre kell törekedni. Az elmúlt 4 év arról szólt, hogy a kormány eltakarítsa mindazt a szemetet, melyet a szocioliberális kormány hagyott. A 2014-es győzelemmel megkezdődhet az épitkezés.
6qwasyx
2014. február 18. 09:22
Jó volt nézni ezt a sok, értelmes, okos fideszest. J volt látni ezt a sok fiatalembert, lányt, akik a végsőkig kitartanak a "kitartás! éjjenorbán" mellett. Mégsem szavazok rájuk. Nekem büdösek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!