Magyarország legújabb imázsfilmje

2014. július 18. 16:38

Ebben a filmben végre nem a gulyáslevesen és a pusztákon van a hangsúly.

2014. július 18. 16:38

 Ebben a filmben végre nem a gulyáslevesen és a pusztákon van a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy ez az ország több kincset rejt, mint amennyit az átlagos külföldiek gondolnak. Hiszen vannak nekünk világhírű fürdőink és termálvizeink, csodálatos épületeink, egy Balatonunk, sőt, romkocsmáink is, és van élet a töltött paprikán túl is. A kisfilmet a magyar és üzbég származású Kostil Danila és Kostil Luka rendezői testvérpáros készítette, a zenét pedig Berger Dalma énekesnőnek és Linczényi Márk zeneszerzőnek köszönhetjük.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ivcsek
2014. július 20. 09:57
Hát ez bizony majd egy éves, ha nem több, és nem is nagy durranás....Ha a Maggyar Turizmus zrt kíírna egy pályázatot és nem n beszállítaná, sokkal jobb munkák születnének, vélhetőleg...
Agnieszka
2014. július 19. 07:28
Ez a film nem új, viszont nagyon rövid, nyilván ennyire futotta, de koránt sincs benne legalább nagyjából mindaz, amit érdemes megnézni. Viszont szépen van fotózva.
kurbitalis
2014. július 19. 01:22
A romkocsmákkal dicskednék utoljára. Vagyis egyáltalán nem! A termálmellé bőven odafér a gulyás és Pusztaszer s, mert hogy az nkább magyar jellegzetesség, mint a koszlott romkocsmák.
Antifasiszta_Légió
2014. július 18. 19:17
"a nácik/stadionok és a filléres kurvák országa":DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!