Giró-Szász: Nem csak szlogen a polgári Magyarország

2015. március 02. 09:07

Giró-Szász András szerint G. Fodor Gábor véleménye csak egy vélemény a sok közül, a polgári Magyarország pedig nem csak szlogen.

2015. március 02. 09:07

Giró-Szász András szerint a kormány számára irreleváns a veszprémi választás eredménye, így nincs szükség korrekcióra. Szerinte ha ez alapján kormányozna a Fidesz, akkor a pillanatnyi politikai érdekeknek engedne, ami nem fordulhat elő a 2010 utáni Magyarországon. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a polgári Magyarország nem csak szlogen, G. Fodor Gábor véleménye pedig csak egy vélemény a sok közül. Giró-Szász elmondta: az előző négy év arról szólt, hogy kihúzzák a gödörből az országot, a következő négy év pedig arról fog, hogy soha ne is kerüljön vissza a gödörből.

Az államtitkár szerint Orbán Viktor beszéde világossá tette, hogy mit kellett megtenni az előző, és mit kell megtenni a következő négy évben. Szerinte sajnos az a tapasztalat Magyarországon, hogy a „polgári Magyarország” által létrehozott értékek a szocialista kormányok alatt leromlanak, és helyre kell őket hozni.

Giró-Szász hangsúlyozta: netadóról soha szó sem volt, ez egy félreértés, amit az ellenzéknek sikerült elültetnie a közbeszédben. Az útdíj kapcsán elmondta: a kormány előre eldöntötte, hogy az első hónap egy átmeneti időszak lesz, az érintettekkel pedig végig egyeztettek. A reklámadó kapcsán szerinte el kellett menni a falig, mivel a kormány a szuverenitásra alapozza a gazdaságpolitikáját.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. március 03. 00:35
Azért elég fura ezt hallani egy, a közvetlen mniszterelnöki tanácsadó csapat egy tagjáról. GFG nem egy fickó a mosópormarketingből.
Habony Gucci
2015. március 02. 22:25
Zsidó-Szász!!!!!!!!!!!!!!!! Egy kérdéesre felelj!!!!!!!!! Hogyan tudtál összelopni majdnem 1 MILLIÁRD Ft -ot egy WC-s néni munkájának hasznosságát sem elérő, ingyenélő csicska kamu SzázadvéG nevű pénzmosodával? Neked lenne már véged, zsidó ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!!!!!!!!!
=nessuno=
2015. március 02. 22:14
Ennyi hülyeséget, ilyen bicskanyitogató stílusban... Thomas Meliáról azt mondja, "csak egy helyettes-államtitkár" :D:D Szijjártót ilyen szinteken fogadták az USA-ban. :)
Jancsipapa
2015. március 02. 15:47
A polgári Magyarország . Erről álmodhatott Andy Vajna is az Orbán - beszéd alatt ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!