Szaniszló Ferenc vendége: Bogár László

2015. október 28. 09:42

Bogár László szerint választani akkor lehet, ha a világ urai biztosak benne, hogy a nekik tetsző jelölt fog nyerni. Bogár László Szaniszló Ferenc vendége volt.

2015. október 28. 09:42

Szaniszló Ferenc ez alkalommal az Üveghegyen innen, az Óperenciás tengeren túl, Hencidától Boncidáig, Burkusországtól Bergengóciáig köszöntette a Világ.panoráma nézőit. Vendége, Bogár László szerint nem reménytelen a „globalogazdival” való küzdelem, mivel árnyalatnyi lehetőségek vannak, ha egy közösség tisztában van az erőviszonyokkal. Szerinte a világhatalom legfőbb célja az volt, hogy elhitesse az emberekkel: az anyagi alapok határoznak meg mindent. „Nincs végzetesebb hazugság ennél” – mondta Bogár. Példaként az hozta, hogy a leganyagibb dolgot, a pénzt egy szellemi dolog, a hit tartja fenn.

Szaniszló Ferenc hozzátette, hogy van olyan, amikor a háttérhatalom valakit hatalomra juttat, de az szembefordul vele: például John F. Kennedy amerikai elnök, akit meg is öltek ezért. A demokrácia kizárólag arra való, hogy a háttérhatalom álcázza magát – fejtette ki Bogár László, hozzátéve: a választásokon manipulációs technikákat használnak. „Hát persze: médiamétely, bulvármákony” – kontrázott Szaniszló. Bogár szerint a kereskedelmet, a pénzt és a médiát egyszerre uralók kezében van a valódi hatalom. „Agymosás” – szúrta közbe Szaniszló.

Bogár László szerint az a legfontosabb kérdés, hogy vissza lehet-e helyezni a szellemi dolgokat az őket megillető helyükre, logikailag létezhet-e ilyen eljárásmód, amely egyben békés is. Bogár szerint reszakralizálni kéne a világot.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. október 29. 11:12
Patkányoknak ki osztott lapot?
Pinter68
2015. október 29. 11:07
Két paranoiás idióta megosztja egymással beteges rögeszméit. És egy harmadik idióta pedig mindehhez még médiafelületet is biztosít! Zseniális. Lol
Vezetéknév Utónév
2015. október 29. 10:15
Igazán kedves gesztus az Echo TV-től, hogy rendszeresen beszámol a zárt osztály életéről.
VakzKommondor
2015. október 28. 21:06
ezek talán még a széles gábornál is sötétebbek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!