Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Négyezren a Fradi-stadionban, tízezer FTC-szurkoló Csepelen

2016. március 14. 13:31

Miközben a Puskás Akadémia elleni élvonalbeli Fradi-meccsre alig négyezren látogattak ki, a Fradi másodcsapatának Csepel elleni NBIII-as mérkőzésen tízezer Ferencváros-drukker szurkolt a klubnak, így tiltakozva a Kubatov Gábor FTC-elnök által bevezetett vénaszkenner ellen.

2016. március 14. 13:31

A Ferencváros számos szurkolói csoportja bojkottálja a Groupama Arénában zajló Fradi-meccseket, így tiltakozva a Kubatov Gábor klubelnök által bevezetett vénaszkenner ellen. Ezek a szurkolók most a Fradi másodcsapatának Csepel elleni NBIII-as mérkőzésére látogattak ki vasárnap, a hivatalos nézőszám szerint több, mint tízezren.

A Groupama Arénába a felcsúti Puskás Akadémia elleni szombati mérkőzésre alig négyezren látogattak csak ki, aki viszont ott volt, 4-0-ás győzelmet láthatott:

A Ferencváros győzelmével 22 ponttal vezeti a bajnokságot.

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2016. március 16. 07:46
Egyébként, ha jót akartok a témában olvasni: http://tutiblog.com/a-palya-szelen/ Röviden: az igazi szurkoló esőben, szélben is kimegy, minden áron + a futballhuligán ugyanúgy hozzájárult a magyar foci mélyrepüléséhez, mint a felsővezetés.
XPEH BAM
2016. március 15. 19:28
Most azon lehet vitatkozni, hogy kellett-e az új Fradi stadion vagy sem. De ha egyszer már megépült, akkor ne az legyen, hogy két hét múlva már repülnek a székek és lángol a lelátó! Nem tudom, akinek nincs semmi takargatnivalója, az nem háborog az ellenőrzések ellen. Tisztára, mint a bevándorlók, papírok nélkül, illegálisan jönnek, nyilván nem véletlenül. Ahogy szintén nem véletlenül utasítják el az ultrák az ellenőrzéseket, van valami félni- vagy takargatnivalójuk.
Tintamin
2016. március 15. 16:00
Hiszti. A problema, hogy ezek mas sportagakat is megtalalnak maguknak es fogalmuk sincs, ott hogy kell viselkedni...
Mich
2016. március 15. 14:50
...el is érték (a 10.000 nácika...), hogy a Fradi II kikapjon egy NM III-as csapattól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!