Szaniszló: A Jobbik engedményeket tesz a globális garázdáknak

2016. április 21. 13:52

Szaniszló Ferenc Világpanoráma című műsorában értelmezt a a Jobbik radikális alelnökeinek elnöki elcsapását. Szerinte a Jobbik szövetkezik a gonosszal.

2016. április 21. 13:52

Szaniszló Ferencnek, az Echo TV-n futó Világpanoráma című műsor műsorvezetőjének sem tetszenek a Jobbik körüli ügyek:

A Fidesz is, a Jobbik is nagyot változott a kezdeteihez képest. A Fidesz a kezdeti szélsőséges ballib oldalról jobbközépre, jobbra tart, a Jobbik viszont harcos jobboldalról szelíd jobbra, jobbközépre indult. Már nem olyan harsány kihívó és külcsínt, hangvételt váltott. Kérdés: vajon nem a belbecs kárára? A szelídebb nyugodt erő ugyan vonzóbb lehet, de ha a Fidesz el tudja már játszani a Jobbik szerepét, akkor mi szükség lesz Jobbikra. és főleg: milyen árat kell a változásért fizetnie? Mert bár jó ügyért, de szövetkeznie kell a gonosszal; engedni a hiúság a hatalomvágy hízelkedve hívogató ördögének; és engedményeket, gesztusokat tenni a globális garázdáknak több mint bűn: hiba.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. november 13. 17:28
Azért, mert Magyarországon ma már csak középről lehet választást nyerni. Nem az nyer akinek igaza van, és nem az aki jól ideológizál, hanem az aki a megérzi a nagy átlag lelkiállapotát, és akit legtöbb választó tudja magáénak érezni. Aki ezt nem fogja fel, az megy a süllyesztőbe vagy marginális párt marad.
Dénia
2016. április 23. 08:03
Én is pont így vagyok vele. Régebben kedveltem, meg tiszteltem azért, amilyen egyenesen és bátran beszél arról, amit gondol. De az állandó kesergés és nyavajgás engem már nagyon untat. Nem, mint ha nem lenne meg minden oka egy hazáját féltő magyar embernek a kesergésre, meg a panaszkodásra, mást sem csinálunk ötszáz éve. De már kezd egy kicsit elég lenni, senkit nem érdekel a világon, hogy milyen igazságtalan velünk a sors. Nézni kéne már a jó oldalát is a dolgoknak, mert van nekik.
csurcsányi
2016. április 22. 11:56
A cikk vége szerintem:Több mint hiba,bűn!
kukagyerek
2016. április 22. 11:17
"..és engedményeket, gesztusokat tenni a globális garázdáknak több mint bűn: hiba.” ...... ÍGY IGAZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!