MNB: Matolcsynak több mint száz unokatestvére van

2016. május 05. 09:44

Csányi Sándor és Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás is feltűnt offshore-céggel az Panama-iratokban. Az MNB szerint Matolcsy György erről nem tudott, és egyébként is több mint száz unokatestvére van.

2016. május 05. 09:44

Csányi Sándor, illetve Szemerey Tamás, Matolcsy György unokatestvére is rendelkezik offshore-céggel a Panama-iratok alapján. Szemerey az RTL Klubnak azt mondta: nem az offshore volt a lényeg, hanem az, hogy gyorsan legyen meg a cég. A jegybank pedig azt nyilatkozta a csatornának: Matolcsy Györgynek több mint száz unokatestvére él szerte a világban, és nem tudott Szemerey offshore-cégéről. Szemerey bankja, az NHB 25 milliárd forint támogatást kapott a jegybanktól.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Géká
2016. május 06. 10:27
Jó nagy család. Azért kíváncsi vagyok igaz-e: kb 7-7 testvér a szülőknél és mindegyiknek 7 gyerek és akkor kell még kettő a "legalább+ 100-hoz. de ez nem is érdekes. a másik legalább 99-et most hagyjuk Az egyetlen kérdé hogy ezzel az egyel tartott-e fenn kapcsolatot az elmúlt 30 évben. ismerik-eegymást személyesen, találkoznak-e néha. Tehát lehet van 70 olyan unokatestvére szerte a világban, akivel semmi kapcsolata nincsen, de ez most senkit nem érdekel. Ez az egy ez nem szerte a világban él, hanem Pesten. őt ismeri, normális , unokatestvéri kapcsolatot tart fenn vele nem csak valami vérszerinti izé akit nem is ismer rendesen. Vagy most azt akarja előadni, hogy totál véletlen egy olyan offshore lovagnak a cége kapta a legnagyobb támogatásokat, aki totál véletlen az unokatestvére és hát ez nem olyan kicsi valószínűség mert van vagy 100 másik offshore unokatestvére a világban? Az MNB jól működik vele szerintem, akármit nyafognak baloldalt de akkor sem lophat. kap érte fizetést (engem a fizetésemelése sem zavar), de nem lophat csak mert jól végzi a dolgát. képzeljétek el, ha mindenki, aki jól végzi a munkáját egy cégnél, az foghatná magát és erre hivatkozva lophatna, ha meg lebukna azt mondaná: nézd meg a munkám milyen jól elvégeztem és különben is aki előttem volt itt az is lopott. Aki ezt beveszi az frankón egy hülye.
pemete jakab
2016. május 05. 23:59
"MNB: Matolcsynak több mint száz unokatestvére van" A paraziták egyik tulajdonsága a szaporaság.
liberálzöld.
2016. május 05. 21:04
Na ne mááááá. Akkor most ki kell stafírozni több mint száz bankot?
izo1210
2016. május 05. 20:46
Nagyfater spermadonor volt, vagy mi a fax?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!