Ürüléket helyezett el Trump agyában a német köztévé

2016. július 18. 12:12

Oktatóvideót készített a ZDF viccműsora, amelyben Donald Trump potenciálisan az amerikai elnökségig vezető útját mutatják be. Idegenek nélkül nem sikerülhet.

2016. július 18. 12:12

„Ön tehát úgy döntött, az Amerikai Egyesült Államok elnöke akar lenni. Először is el kell döntenie, mely párt színeiben indul. Vannak egyrészt a hülyék [itt a republikánusokra gondolnak – a szerk.] és vannak a nem teljesen hülyék [itt pedig a demokraták jelképe tűnik fel – ugyancsak a szerk.]. Eldöntötte? Kiváló! Ahhoz, hogy a kornak megfelelően jó elnök legyen, minden segítséget igénybe kell vennie. [Itt a republikánus elefánt hátán ülő Donald Trump-szerű figura bebocsátást nyer egy ufóűrhajóba.] Nagyon fontos, hogy a választókat meggyőzze agyának képességével, valamint újszerű ötleteivel. [Itt kiveszik Trump agyát, hogy ürülékre cseréljék.] Wunderbar! És hogy meg tudja magát különböztetni ellenfeleitől, természetesen szüksége lesz egy bizonyos márkajelzésre is. [Trump jellegzetes frizurája felhelyeződik a fejére.] Ezekkel az apró trükkökkel és némi karizmával tulajdonképpen nem tud semmi az ön Fehér Házig vezető útjába állni!”

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 19. 07:01
Ez elég primitívre sikerült.
Tintamin
2016. július 19. 00:05
HAHHAHHAHHAHHHAHAHHAHHAHHAHAHHA, nem hiszem el, hogy az a fideszes agyhalott banda, amelyik minden szinten ekézi az USA-t (és élteti Putyint), most keblére öleli az idióta Trump-ot, csakhogy fújfújnémetezhessen egy jót:)))) Istenem, de kurvaszánalmas egy agyhalott brigád ez a fideszes, mindenesetre szórakoztat a naponta változó véleményük:))))
tango47
2016. július 18. 20:05
A ZDF állományát a nagy korrupciós botrányuk után lecserélhették idiótákra. Persze lehet, hogy ők viszont nem korruptok, csak hülyék.
dodóbá
2016. július 18. 19:28
Göbbels gratulálna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!