Stumpf: 1956 többet érdemel ennél

2016. augusztus 23. 08:39

Lapunk főmunkatársa, Stumpf András az '56-os himnusszal kapcsolatban elmondta: az esemény megérdemelné, hogy saját dalt kapjon, ne egy újrahasznosítottat.

2016. augusztus 23. 08:39

Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa Bayer Zsolt kitüntetésével kapcsolatban az ATV műsorában elmondta: a szólásszabadság híve, ugyanakkor kérdésesnek tartja, hogy megillet-e az állami elismerés bárkit, akit az NMHH is elmarasztalt véleménycikke miatt. Az eredeti beszédtémára, Desmond Child '56-os dalára visszakanyarodva kifejtette: a forradalom évfordulója többet érdemelne annál, mint hogy egy 2007-es sporthimnuszt hasznosítsanak újra emlékdalnak.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Miklós
2016. augusztus 25. 12:39
Na, mostsikerült először meghallgatnom ezt a dalt nézve a fantasztikus videót is hozzá. Egy normális zeneszerető ember számára borzalmasan nyálas takony giccs. De itt tart a zenei kultúránk, ez van. Megkérdezném a kedves orbánviktorozó és fideszező honfitársaimat, hogy vajon mennyivel jobb alkotás lenne, ha mondjuk a valóban liberális, felvilágosult és szabadon gondolkodó Geszti Péter írta volna meg ezt a dalt? (A Szerelem miért múlsz, Magyarország és hasonló fantasztikus opuszok ismeretében)
zőldsas
2016. augusztus 23. 19:49
Te tehetségtelen kő bunkó. Amikor gitárral kezedben zenészt játszol nem sül le a pofádról a bőr. Olyanokat fikázol akik milliós példányszámban adtak el lemezeket. A pengetőd és a tollad elveszhetne és akkor jó közmunkás lehetnél /bocs a többségtől/
Bolond Istók
2016. augusztus 23. 19:47
Egyetértek Andrással ez a valami abszolút méltatlan ezerkilencszáz ötvenhathoz. Nem csak amiatt, hogy újrahasznosított, hanem úgy mindenhogy gáz az egész. Szerintem valami hihetetlenül gagyi lett... Nem maradhat. A kormány nem hagyhatja meg ezt a szerzeményt, még azt is vállalnia kell, hogy akik most a dal ellen ágálnak - mint már oly sokszor - fordítanak egyet a köpönyegükön és a szerző mellé állva homofóbiával vádolják a kormányt... Olvashatjuk, hallgathatjuk majd, hogy biztos azért cserélték le mert egy homoszekszuális a szerző.
Szívemből magyar
2016. augusztus 23. 12:59
Nem tudok róla, hogy bármelyik magyar szervezet is elmarasztalta volna Bayert, egyébként meg Stumpf menjen Borsodba, vagy a nyolckerbe, hogy lássa, miről írt Bayer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!