Nógrádi György: Orbán Viktor két okból nyerte meg a választást (Videó)

2022. július 20. 17:37

A biztonságpolitikai szakértő állítása szerint ezt a miniszterelnöknek is elmondta, amikor pár héttel ezelőtt személyesen találkozott vele.

2022. július 20. 17:37
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nógrádi György az ukránok számára Oroszország az egyes, Magyarország a kettes számú főellenség. „Baromság!” – mondta a szakértő Ljubov Nepop korábbi nyilatkozatáról.

Nógrádi most a 888 podcastjének a vendége volt. Olyan kérdések merültek fel a beszélgetés során, minthogy: működnek-e a szankciók; mi lesz akkor, ha bedől a német ipar; stratégiai hibát követ-e el az Egyesült Államok azzal, hogy Oroszországot és Kínát egymás karjaiba tolja?

Kiválóak a szankciók, ha ezek nekik ártanak. De ezek nekünk ártanak! Németországban a helyzet katasztrofális

– szögezte le az uniós szankciókkal kapcsolatban a biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi szerint az ukrán menekültekkel az ukránok átdobják a hírszerzőiket is. „Ezek az ukrán hírszerzők most elárasztják Európát” – tette hozzá a szakember.

„Pár héttel ezelőtt volt egy beszélgetésem Orbán Viktorral. Ő hívott be. Elmondtam neki, hogy két ok miatt nyerte meg a választást:

– hangoztatta Nógrádi.

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

Nyitókép: Facebook

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpeleoZoli
2022. július 21. 22:13
Felesleges túlmagyarázni. Egyetlen, becstelen okból nyerte meg. KÖZPÉNZBŐL KAMPÁNYOLT. 1. Novemberi nyugdijkiegeszítés minden nyugdíjasnak egyformán. 2. A teljes 13. havi nyugdíj kifizetése februárban 3. 200.000 emelt minimálbér. /Ezt mások, a vállalkozások zsebéből./
Gecorbi
2022. július 21. 21:24
Gyere, vén nyalonc, mondjuk együtt: O1G hazudott....lsd. márciusi rezsikonferencia fidkányoknál....
az ember
2022. július 21. 12:05
"Nógrádi szerint az ukrán menekültekkel az ukránok átdobják a hírszerzőiket is." kURVA OKOS VAGY. mINTHA KORÁBBAN NEM TUDTÁK VOLNA ÁTDOBNI.
Paskai
2022. július 21. 09:29
Valóban 2 oka volt, csak teljesen más: 1.alkalmatlan ellenzék 2. Putin és titkosrendőrsége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!