A görögök a tévében tanítják, hogyan lehet kiszívni a gázolajat az autókból

2022. július 01. 11:44

Üzemanyag-problémákkal küzd az ország.

2022. július 01. 11:44
null

Nevetség tárgyává vált a napokban a görög állami televízió azt követően, hogy egy bejelentkezés során azt magyarázták a nézőknek, hogy

egy műanyag cső vagy tömlő segítségével hogyan lehet kiszívni a gázolajat az autókból,

Illetve azt, hogy lehet üzemanyagra szert tenni az üzemanyagtartály kilyukasztásával. Minderről egy „autószakértőt” kérdeztek – vette észre az Insider.

„Úgy tűnik, ez nem valami borzasztóan bonyolult. Még külön csőre sincs szükség, egy erkélytömlő is megteszi” – idézte az Insider az elhangzottakat az Agence France-Presse értesüléseire hivatkozva.

Kilcenc dollárnál is többe kerül egy gallon ólommentes benzin Görögországban

A portál kitért arra is, hogy az elmúlt időszakban tovább emelkedtek Görögországban az üzemanyagárak. Az ólommentes benzin gallononkénti ára meghaladja a 9 dollárt egy európai árkövető weboldal szerint.

Az említett videót alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. július 02. 03:45
Hallottál már olyan emberről, hogy energiavámpír? Hellászban keresd!
5m007h 0p3ra70r
2022. július 02. 02:17
Mi a rák? Milyen dollár, usa, ausztrál? Milyen gallon, usa, birodalmi?
zrx8
2022. július 01. 20:21
cigány népség..
Kivűlálló
2022. július 01. 16:28
"A görögök a tévében tanítják, hogyan lehet kiszívni a gázolajat az autókból" Nagyon amatőrök a görögök! :D "Jobb helyeken" (az igazán profik) az autóval együtt viszik a benzint, meg a gázolajat is...! :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!