Tévéostrom: Ketten letöltendőt, négyen felfüggesztettet kaptak

2009. október 02. 18:06

A vádlottak többsége fellebbezett az ítélet ellen.

2009. október 02. 18:06
Két vádlottat 2, illetve 3 éves letöltendő, négyet egy, illetve két év közötti felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt az MTV-székház 2006. szeptember 18-i ostromával kapcsolatban közérdekű üzem működésének megzavarása és más bűncselekmények miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) első fokon, nem jogerősen, pénteken.

Az ügyész tudomásul vette az elsőfokú döntést, a nap folyamán korábban perbeszédében maga is felfüggesztett szabadságvesztéseket indítványozott. A vádlottak többsége fellebbezett az ítélet ellen, így a Fővárosi Bíróságon folytatódik az ügyük. Korábban már tucatnyi vádlottat felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az elsőfokú bíróság ebben az ügyben, de ott jobbára nem voltak fellebbezések, így azok a döntések többnyire jogerőre emelkedhettek. Ezenkívül mintegy 20 vádlott ügye még mindig folyamatban van első fokon a PKKB-n, az MTV-székház ostromával összefüggésben. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!