Nyugdíjasokkal levelez a Fidesz

2010. január 19. 11:41

Egymillió-hatszázezer háztartásba küldenek nyugdíjas-nyugtató levelet.

2010. január 19. 11:41
A Fidesz 1 millió 600 ezer háztartásba küld levelet a nyugdíjasoknak, mert szerintük Magyarországon komoly veszélybe kerültek a nyugdíjak. A párt garanciát vállal, hogy kormányra kerülve megvédik a nyugdíjakat.

Iván László, a Fidesz nyugdíjas tagozatának elnöke azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila immár nyíltan a nyugdíjak privatizálására készülnek. Ha ez megtörténik, a nyugdíjasok akár a nyugdíjuk felét is elveszíthetik, mert a privatizáció révén külföldi cégekhez vándorolhat a befizetett nyugdíjjárulékok jelentős része. A Fidesz garantálja, hogy kormányra kerülése esetén megakadályozza a nyugdíjpénztárak privatizációját és megőrzi a nyugdíjak értékét. Szerdán a Fidesz nyugdíjas tagozata más nyugdíjas szervezetek képviselőivel találkozik.


Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. január 19. 17:30
Csak aztán fizessék ki a postai szolgáltatás díját, ne úgy mint x évvel ezelőtt. :)
tevevanegypupu
2010. január 19. 14:22
Nem kellene leveleket kuldeni. Eleg lenne allandoan az oszodi beszed reszleteibol kozolni ezt-azt akar plakaton - foleg a hazugsagra vonatkozo reszleteket, a "trukkok szazait" es hogy fogalmuk nem volt rola, mit kell csinalni - akar fizetett hirdetes formajaban. Normalisan megtervezni a kulalakot, ha lehetseges kerni, ugyanis sok mulik rajta. Viszont ha ez utan a nyolc ev utan is akadnak olyanok, akik ugy gondoljak, hogy az mszp erdemes meg negy ev kormanyzasra, nos oket nem lehet ugysem meggyozni semmivel. Irhatnak nekik amit akarnak, felesleges penzkidobas. Nem erdemes azt a reteget hajkuraszni, semmi nem tudja meggyozni oket. Olyan korulbelul mintha Lendvai Ildikot akarnak megnyerni maguknak.
bobo
2010. január 19. 14:10
Egy aprócska kérdés: Honnan van meg ebben a pillanatban a Fidesznek 1 600 000 nyugdíjas címe?
states
2010. január 19. 13:05
Szerintem inkább a Varga Misinek kellett volna valami nyugtatót bevenni induláskor, hogy ne beszéljen marhaságokat a Figyelő szerkesztőségében. Ráadásul ez jóval kevesebbe került volna, a hatékonyságról már nem is beszélve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!