Új hírigazgatója lesz az MTV-nek

2010. május 12. 18:31

Új hírigazgató irányítja május 17-től a Magyar Televízió Hír Főszerkesztőségét. Élő Gábor a Lánchíd Rádiótól igazolt a köztévéhez.

2010. május 12. 18:31

Az MTV a Hírszerzőnek azt közölte: a Hír Főszerkesztőség első számú vezetője május 17-től Élő Gábor lesz, akitől Medveczky Balázs ügyvezető alelnök azt várja, hogy a Magyar Televízió hír- és hírháttér műsorai a hiteles, gyors, pontos és pártatlan tájékoztatás mellett továbbra is segítsék az információk szabad áramlását. Bednárik Imre hírigazgató 2010. május 14-én közös megegyezéssel távozik az MTV-ből.

Élő Gábor a Pázmány Péter Római Katolikus Egyetem Hittudományi Karán szerzett diplomát. A Magyar Televíziónál kezdte pályáját, de volt az Echo Tv hírigazgatója is. Később a Lánchíd Rádióban szerkesztő-műsorvezetőként, majd 2010 májusáig főszerkesztőként tevékenykedett.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. május 12. 23:06
Sztem nincs nagy baj a mostani mtv-vel, kivéve Krizsót! Őt ki kéne rúgni. Néztem annak idején az utcsó gyurcsány interjúját, és végig bólogatta. Most meg, ha megy egy fideszes, végig kötözködik benne. Amúgy is gyenge, képtelen felvenni egy riport ritmusát, s nem képes a riporton belül váltani, ha úgy adódik, h kéne. Sztem a nagyobb bajok mostanában a Dunával vannak. Süveges egyre profibb, teljesen jó arc. Betlennek bírom a humorát, és csak azokat tudja túlbeszélni, akik muják, ostobák, hagyják magukat elnyomni. Azokat meg nem is baj, ha túlbeszéli.
Öreg
2010. május 12. 19:51
Bizony szinte nincs olyan nap, hogy valamilyen elfogultságot vagy szolgai "nem rákérdezést" ne tapasztalnánk. A reggeli beszélgetőmüsorok a kampányban többet foglalkoztak az MDF-SZDSZ-Bokros őrülettel, mint a FIDESZ-KDNP-Jobbik !ellenzéki/ oldallal, ha a meghivottak számát vesszük figyelembe. A választás óta ez kicsit változott, de messze van az 1/3 kormány/uj/ 1/3 kormánypártok, 1/3 ellenzék megosztástól. Az MSZP még mindig felülreprezentált. Az esti beszélgetős müsorok még mindig hónapokkal ezelőtti helyzetről szólnak. Krizsó Zsilvia elfogultsága -titkolt elfogultsága szinte az ATV-re való. Szóval: nagy változások kellenek, hogy az M-1 nézhető legyen. Csak arra vagyok kiváncsi, hogy az uj ellenzék szereplései hogyan fogják tükrözni a szavazati arányt?
slomovicz
2010. május 12. 19:44
Az M1 egyszerüen nézhetetlen, pár perc után el kell kapcsolnom, mert ennyi erővel akár az akváriumomat is nézhetem. Magyar nemzeti tévé , a számomra helyi nevezetességeket mutat be, Városokat , műemléket, városok közti vetélkedőket. Magyarokat mutat be, akikre bűszkék lehetünk, érdekes kviz műsorokat amiből tanulhat is az ember. Sok szinházi közvetités, hangversenyközvetités, utazási magazinok- és KEVÉS POLITIKA! Na kb. ilyen legyen.
nybo
2010. május 12. 19:41
Mivel Gábort személyesen is ismerem, elmondhatom: jó választás, ért a szakmájához, tisztességes ember. S igen, nemzeti érzelmű, nem is csinált ebből titkot soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!